De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar we naar streven sinds onze oprichting in 2008. Als liefhebbers begonnen we met onze online slagerij en bezorging aan huis zodat iedere particulier toegang heeft tot het mooiste vlees en bijzondere stukken. We brengen vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en we willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.
Picanha bijvoorbeeld, was bij ons beschikbaar terwijl het bijna nergens anders werd aangeboden. Inmiddels zie je dat collega’s ons graag kopiëren en vind je picanha op veel plekken terug. Ook de Boston Butt, een stuk speciaal voor de barbecueliefhebber was, als eerste in Europa, te koop bij ons. Naast heel mooi vlees letten we ook op dierenwelzijn. Wat we doen moet met respect voor het dier zijn. Zo kiezen we voor het Wroetvarken in plaats van het ‘industrievarken’ omdat dit varken met respect wordt behandeld, meer ruimte heeft, lokaal voer krijgt en -ook belangrijk- meer smaak te bieden heeft. Een plofkip komt er bij ons niet in, maar wel de Gildehoen.
De barbecueliefhebber kan bij ons terecht voor bijna alle soorten die juist voor de barbecue geschikt zijn. Een ruime keuze aan spareribs, Boston Butt voor pulled pork, côte de boeuf, teveel om op te noemen. Als je nog wat hulp kunt gebruiken om een start te maken met barbecueën, boek dan één van onze barbecue workshops.
Met uiterste zorg en hygiëne verwerken we de producten en verpakken deze vacuüm. De foto’s op de website zijn dan ook van onze eigen producten zodat je kunt zien wat je krijgt. Je kan bij ons kiezen uit verschillende manieren van bezorging die het beste bij je past. Zo heb je Foodnetwerk waarbij je bestelling s’avonds wordt geleverd, terwijl het diezelfde ochtend pas bij ons is opgehaald. Het vlees is dus maar kort onderweg in een koelbox die zo goed koelt dat diepvries gegarandeerd als diepvries aankomt. Ook een tijdige levering is gegarandeerd, je krijgt vooraf te horen hoe laat de chauffeur komt. De koelbox gaat mee terug, dat is beter voor het milieu.
We streven ernaar dat iedere klant zegt: ‘alles klopt bij Beef&Steak’. Dus ook als het gaat om klantenservice willen we het beste bieden. Mocht er iets zijn, met een telefoontje is het snel opgelost. Heb je een vraag over een product? Zoek je een recept? Is er iets mis? Bel ons en samen lossen we het altijd op.
- Je moet inloggenom een reactie te plaatsen
Zoals onze naam al zegt, zijn we een specialiteitenpoelier, vooral op het gebied van de kant- en klare maaltijden en gegrilde producten. Het assortiment is zeer divers en uitgebreid. Wekelijks zijn we bezig nieuwe maaltijden en kipschotels te ontwikkelen. Ook op wildgebied is ons aanbod zo uitgebreid mogelijk. In de diepvries ligt het hele jaar een flinke voorraad en uiteraard is er ook regelmatig vers wild. Bent u op zoek naar een heerlijke en vooral gemakkelijke maaltijd, dan is ons assortiment het proberen waard. Voor exclusief wild van uitstekende kwaliteit kunt u altijd bij ons terecht.
Slagerij Hartekamp is sinds 1992 gevestigd in Leiden. In december 2011 zijn wij verhuisd van Wagnerplein 15 naar onze volledig nieuwe en gemoderniseerde winkel aan de Kennedylaan 9c.
Onze passie is vlees en daarom werken wij alleen met verantwoord vers vlees.
Ambacht
Als een van de weinige slagers hebben wij een eigen worstmakerij, waar wij diverse worstsoorten maken. Onze gekookte en rauwe metworst wordt op traditionele wijze gerookt in een houtgestookte rookkast. In de gekoelde ruimte achter onze winkel bereiden wij op ambachtelijke wijze onze kant en klaar maaltijden en soepen. Om alle smaken volledig tot zijn recht te laten komen, gebruiken wij alleen verse producten.
In onze winkel vind je een breed assortiment aan vers vlees, vleeswaren, kant en klaar maaltijden, soepen, olijfolie, kruiden en wijnen. Wekelijks bieden wij een selectie uit ons assortiment aan.
Bbq-partij / buffet
Wij staan bekend om het verzorgen van complete bbq-partijen en warme/koude buffetten. Ken je het probleem, dat je een bbq-partij organiseert, maar dat je zelf geen tijd hebt om met je vrienden bij te praten, omdat je achter de bbq-staat? Huur een ervaren kok in en geniet zelf met volle teugen van je feest!
Horeca
Dagelijks leveren wij, per gekoeld transport, vers vlees en vleeswaren aan diverse horeca in de regio.
Slagerij van Kampen is een ambachtelijke slagerij gelegen in het centrum van Noordwijkerhout. Kwaliteit, service staan hoog in het vaandel.
Kom eens langs!
Havenstraat 58, 2211 EJ, Noordwijkerhout
Slagerij Oostwal is al vanaf 1986 een begrip in Amsterdam en omstreken
Alle producten worden met liefde, passie en toewijding geproduceerd in eigen keuken. in onze worstmakerij produceren wij diverse soorten overheerlijke worstsoorten (gekookte worst, Leverworst, Osseworst en uiteraard onze bekende grillworst.
Wij hebben onze eigen koeien.
Die heerlijk ontspannen staan in de wei van Monnickendam.
Ons varkensvlees is uiteraard van het Keurmerk KDV.
Uiteraard heeft alles ons vlees voor dat het bij ons terecht komt een goed leven gehad.
Gezond en diervriendelijk
Scharrelslagerij ’t Oude Ambacht is gevestigd in de gezellige Reinkenstraat. Deze gezellige winkelstraat is gelegen in de historische wijk Duinoord. Wij hebben zeer ruime winkeltijden, waardoor u volop gelegenheid heeft op uw gemak bij ons uw boodschappen te doen.
Wij leveren vlees dat veel smaakvoller is, waarvan de structuur steviger is en op een diervriendelijke manier tot stand komt. Klanten kunnen alles vragen over de herkomst van het vlees. Klanten worden door ons goed geïnformeerd. Informatie is belangrijk. Zeker nu, nu mensen zich steeds meer bewust zijn van dierenwelzijn.
Klik hier voor een virtuele rondleiding door onze winkel
Historie
De geschiedenis van onze winkel start wanneer mr Westphal Sr in 1947 in de Reinkenstraat in een voormalige bloemenwinkel een slagerij begint. In 1958 komt er een grote verbouwing, een nieuwe toonbank, nieuwe wandtegels en vloertegels en de koelcel wordt verplaatst.
Op 12 jarige leeftijd komt Daan Wesphal Jr bij zijn vader werken, en daar leert hij het slagersvak. In die tijd werden veel vleeswaren zelf gemaakt, en zo wordt nog steeds o.a de gekookte worst en rookworstje gemaakt. In 1965 neemt Daan Westphal Jr de winkel van zijn vader over. In 1988 wordt de winkel weer verbouwd, maar de oude sfeer van de winkel blijft behouden. En het concept van de winkel verandert en kiest men voor vlees afkomstig van de scharrelboerderij. Na nog jaren met liefde in de winkel te hebben gewerkt, nemen wij John en Ineke Warrington in 1997 de slagerij van Daan Westphal Jr over.
Met dezelfde liefde voor het slagersvak gaan wij door. Nog steeds wordt in onze winkel bijna alles zelf gemaakt, daarom hebben wij onze winkel het Oude Ambacht hebben genoemd. Boerenham, schouderham, bacon, ontbijtspek, rookvlees, pekelvlees, gekookte worst, grillworst, boterhamworst, rookworst, gebraden gehakt, rosbief, fricandeau, kalfsrollade en ga zo maar door. Ook al onze soepen komen uit eigen keuken.
Na 11 jaar hebben we de winkel weer verbouwd. Alles is er uit en alles is nieuw. De winkel heeft na de verbouwing haar nostalgische karakter behouden. We hebben twee toonbanken in de winkel waarvan de ene is gevuld met vlees uiteraard alles van de scharrelboerderij en in de andere toonbank staan salade’s, tappa’s, maaltijden en lekkere hapjes.
Tussen de toonbanken is een broodjesuitgifte waar we een groot assortiment broodjes verkopen. Diverse verse sapjes en smoothies zijn er ook verkrijgbaar. Ook kunnen er warme soepjes worden meegenomen. In de winkel staat een groot kookeiland zodat iedereen kan zien wat we doen en wat we maken. Achterin de winkel is een worstmakerij en als je het leuk vindt, kan je mee kijken.
Welkom bij Poelier & Grill ASIVA
Wij zijn sinds oktober 2018 gevestigd in Bolnes, Ridderkerk.
Opzoek naar een goede poelier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Poelier & Grill Asiva, Wij verkopen zowel gegrilde als verse kipproducten. Ook kunt u bij ons vers belegde broodjes vinden.
Cateringservice!
Bruiloft of verjaardagsfeestje? Op bestelling zijn bereid om Surinaams/Hindoestaanse gerechten voor u klaar te maken.
Een Islamitische slagerij met oog voor kwaliteit en dagelijks
verse producten
Wij zijn de islamitische slagerij uit Almere met een zeer uitgebreid vlees assortiment. Met dagelijks verse leveringen van vlees zorgen wij dat u als klant de beste prijs/kwaliteit ontvangt.
Onze slagerij is inmiddels uitgebouwd met een breed assortiment waarin diverse exotische keukens centraal staan en daarnaast bieden wij ook o.a. vers brood, groentes, drankjes, diepvriesproducten, fruit en specerijen aan.
Wilt u het vlees ontveld hebben of in stukken gehakt? Geen zorgen, dat is onderdeel van onze service en doen wij graag voor u.
Onze BBQ Pakketten
BBQ BUDGET
- Kipsate stokje
- Kip drumstick
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
BASIC BBQ
- Kalkoensate stokje
- Kipsate stokje
- Runderlapje
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
EXCELLENT BBQ
Goed, voldoende en gevarieerd! Laat je verrassen. Wij stellen voor u een barbecue pakket samen van 500 gram vlees per persoon
Prijs op aanvraag.
LUXE BBQ
- Diamantsate stokje
- Kipsate stokje
- Biefstukje
- Kipdijfiletje
- Rib-eye
Prijs op aanvraag.
AHMED PAPA BBQ
- Kalfs rib-eye
- Biefstuk spies
- Ahmed Papa spies (vis)
- Ossenhaasspies
- Runderkarbonade
Prijs op aanvraag.
OVER ONS
Ahmed Papa
Ahmed Papa is een begrip in Almere Poort en als enige slager in de wijk kan je hier dagelijks vleeswaren vinden.
Onze slagerij heeft zijn deuren geopend op 1 april 2015 in de Homerusmarkt en heeft sindsdien een vaste klantenkring opgebouwd.
Wij verkopen in onze zaak ook diverse kruiden/specerijen en kunnen op verzoek uw vlees (gratis) in stukken snijden/hakken.
Kwaliteit van onze producten en hygiëne vinden wij enorm belangrijk. Daarom werken wij ook met vaste vleesleveranciers die dagelijks en vers aanleveren.
Hierdoor zijn wij in staat om het beste vlees aan consumenten te verkopen, i.p.v. voorverpakt vlees zoals in alle supermarkten te verkrijgen is.
Mijn naam is Richard Boelhouder. Sinds 1 juli 2016 ben ik de trotse eigenaar van Slagerij Boelhouder aan de Boomgaardweg te Odijk. Een bedrijf waar vakmanschap, Meesterschap betekend. Met passie zorgen wij dat u elke dag kunt genieten van het beste kwaliteit vlees, vleeswaren, maaltijden en delicatessen.
“Pure kwaliteit” is een van onze uitgangspunten, dit betekend ‘geen rare toevoegingen waar niemand de herkomst nog van weet maar liever echte, ambachtelijk geproduceerde producten.’ Denk hierbij ook aan duurzame producten waar dierenwelzijn bij voorop staat. We proberen zo veel mogelijk regionaal in te kopen. Veel lekkers is immers prima uit onze directe omgeving te halen!
Graag heet ik u van harte welkom om onze prachtzaak te bezoeken en te delen in onze kennis. Geniet van de vele mooie producten die Slagerij Boelhouder door de prachtige omgeving rijk is!
Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
Slagerij Snel staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit van het beste vlees, met pure ingrediënten en bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten en specialiteiten. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!
BARBECUE VOOR FIJNPROEVERS
Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste barbecueproducten in ons assortiment. Van de lekkerste burgers, spiezen en shaslicks, tot de ambachtelijke vleesspecialiteiten zoals bijvoorbeeld een ribeye, een cote de boeuf of een malse varkensprocureur. Wij stellen graag het BBQ-pakket voor u samen zoals u dat wilt.
ZO COMPLEET ALS U HET WENST
Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wenst. Ideaal voor een groepsbarbecue, dus inclusief de barbecue, bestek, tenten enz. Wij adviseren u graag.
Steven van Diermen is de oprichter van Meat Fish. Met ruim vijftien jaar ervaring in de vlees- en visbranche, in 2013 begonnen als horecagroothandel.
Met de Meat Fish Webshop wil hij ook de particulier tegemoet komen!
‘Tussen de zee, het land en uw bord zitten vaak veel onnodige tussenstations. Hierdoor betaalt de particulier doorgaans te veel geld voor kwaliteitsproducten. Meat Fish maakt het mogelijk om voor een eerlijke prijs topkwaliteit in huis te halen, mede omdat wij onze producten rechtstreeks inkopen.
Naar draagkracht houden we het transport in eigen beheer. Hiermee kunnen we ook de kwaliteit en versheid van de producten optimaal garanderen.’
Steven richt zich voornamelijk op de in- en verkoop, het persoonlijk contact en advies. Ook zorgt Steven er persoonlijk voor dat uw bestelling met zorg wordt behandeld en gecontroleerd, voordat deze bij u wordt bezorgd.
‘Ik geniet van alle werkzaamheden die ik doe. Een tevreden klant is voor mij de grootste winst.’
Kwaliteit staat voorop in het concept van Meat Fish. Wij zijn toegewijd in het tevreden houden van onze klanten. Over het algemeen werken wij alleen met dagverse producten. Geen voorraden, volle vitrines en distributiecentra. Dus geen onnodige kosten en gegarandeerd vers!
Wij waarderen het vlees en de vis zoals ze oorspronkelijk zijn bedoeld, puur natuur! Wij streven er dan ook naar om alleen producten te verkopen zonder geur, kleur- en/of smaakstoffen. Ook het injecteren met water en/of eiwitten zullen wij vermijden in het aanbod van onze producten.
Wij werken doorgaans niet met tussenhandelaren, fabrieken die producten lang opslaan, inkoopcombinaties en externe transporteurs. Al deze schakels zorgen ervoor dat er teveel tijd (vermindering versheid/kwaliteit) en geld tussen zit.
‘Mijn droom is om heel Nederland te voorzien van onze vlees- en visproducten!’
Met vriendelijke groet,
Steven van Diermen
Wij presenteren; het MeatFish kids-testteam
Even voorstellen… ★ Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van de lekkerste gourmetpakketten. Maar wat vinden kids nou echt lekker? Dat kun je het beste vragen aan… kids zelf! Hier ons hardwerkende testteam! #MeatFish #kidsteam #testteam #kidsgourmet #pretmetjegourmetpakket
Geplaatst door MeatFish op Vrijdag 4 november 2016
Slager Daan en zijn team maken gebruik van rund- en varkensvlees van hoge kwaliteit en zullen altijd keihard hun best doen om jou van de beste en lekkerste vleeswaren te voorzien. Voor bijvoorbeeld een mals stukje biefstuk, rundvleessalade of een paar ribbetjes, ben je hier aan het juiste adres.
Zin in iets verrassends? Dat is hier het code woord. Van winterspecial tot tapasplateau en van kerstpakket tot smulsteen. Er worden regelmatig vernieuwende lekkernijen gepresenteerd voor een gevarieerd aanbod en voor bijzondere gelegenheden.
Het is helemaal niet gek dat je inmiddels nieuwsgierig geworden bent. Kom dus gerust ’n kijkje nemen en ervaar de gezelligheid, rumoerigheid en de heerlijke dorpse humor van de slagerij van Daan Ruijter!
Vakmanschap
Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.
https://www.facebook.com/KeurslagerijJanvanLeeuwen/videos/334160340595407/
Al bijna 20 jaar is Slagerij Paul van Gool een begrip in Oosterhout.Een ambachtelijk bedrijf waar u uitsluitend 1e kwaliteit vlees koopt.
Selectief vlees uit de regio.
U kunt bij Slagerij Paul van Gool onder andere terecht voor vlees- vleeswaren, maar ook voor luxe schotels voor de barbecue, voor gourmet en fondue.
Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies zijn belangrijk.
Ambacht, dat proef je
Bij het verwerken van de grote stukken vlees in panklare producten, kijken we goed naar de kwaliteit en structuur van het vlees. Concessies doen we niet. In dit stadium is de kwaliteit van het vlees zoals het op uw bord komt het belangrijkst.
Onze werkwijze garandeert de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees – en dat proef je. Nog maar een klein deel van de Nederlandse slagers gaat op deze manier te werk. Wij kiezen met passie voor het uitoefenen van ons ambacht.
Natuurlijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van HACCP en de EEG-normen. Alleen zo weet u zeker dat er een gezond stukje vlees van Slagerij Paul Van Gool op tafel komt.
Slagerij Van Gool, waar ambacht ook nog echt ambacht is!
Ons Assortiment
Salades
In onze winkel vindt u heerlijke salades. Deze salades zijn bereid met heerlijk verse ingrediënten.Zo is in ons assortiment o.a. verkrijgbaar Kip saté, Kip gyros, Kip kerrie, Kip honig, Ham-prei, Zomersalade, Beenham, Smoske, Hamtaartje, Vispotje, Krab, Zalm, Tonijn, Garnalen, Kerstcocktail, Filet Americain NaturelFilet Americain Martino, Filet du Chef, Sandwichcrème, Sellery, Sellery-pepperdew, Champignon a la Grecque en Franse salade.
Sausjes
In aanvulling op uw gerecht biedt Slagerij van Gool een aantal lekkere sausjes.Zoals Cumberlandsaus, Stroganoffsaus, Champignonroomsaus, Carpacciosaus, Satésaus, Huzarensalade, Kruidenboter en Kruidencrème.
Paté
Cranberrym, Roompaté, Boerenpaté, Zongedroogde tomaat, Kerstpaté, Wild-paté.
Kaas
Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud snijbaar, Leidenaar (plak-kaas), Komijnenkaas, Rook-kaas en Brie van de mat.
Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten: |
Barbecue Party All-in
€ 18,95 per persoon
(v.a. 10 pers. thuisbezorgd)
- U heeft vrije keuze uit ons totale assortiment
(4 stuks per persoon) - Inclusief 3 soorten salades
- 4 soorten sauzen
- Kruidenboter en stokbrood
- Nagerechten
- Barbecue, gas, borden en bestek
Barbecue Pakket ”Populair”
€ 6,95 per persoon 4 stuks per persoon, keuze uit:
|
Kinderbarbecue pakket
€ 4,50 per persoon Met verrassing!
3 stuks per kind, keuze uit:
- Saté
- Kinderspies
- Kipdrumstick
- Hamburger
- Barbecueworst
Voor de vegetariër
€6,95 per persoon
4 stuks per persoon
Extra
|
Standaard assortiment
€ 8,50 per persoon
4 stuks per persoon Keuze uit:
- 2 stuks varkenshaassaté
- Kleine pepersteak
- Biefstukspies
- Runderschnitzel met kruiden en olie
- Merquez worstje
- Filetlapje met kruidenbotermarinade
- Varkenstournedosspies
- Kipsaté
- Shaslick
- Italiaanse spies (met pancetta en italiaanse kruiden)
- Hamburger
- Hamburger voorgegaard
- Houthakkersteak
- Barbecueworst
- Filetlapje met tuinkruiden en olie
- Rib of haaskarbonade dun afgesneden
- Hawaï spies
- Kip drumstick
- Spare ribs
- Croqante (dun gesneden speklapjes, kruidenolie en gekibbelde uitjes)
- Wave (kipfilet met tuinkruiden en olie aan spies)
- Vleesfakkels
- Gemarineerde speklappen
Bovenstaand assortiment is altijd voorradig
Vlees van vandaag
Service
Service en persoonlijk bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Er kan altijd nog ’s morgens worden gebeld om iets toe te voegen, dat is bij ons geen enkel probleem. Wij beleveren 4 dagen per week uw bedrijf. Ook kunnen we werk voor u uit handen nemen. Onze beenhouders kunnen uw producten bijvoorbeeld fileren. Wij rekenen hiervoor NIETS extra als u vaste klant van ons bent.
Ons aanbod komt uit de streek en gaat met de 4 seizoenen mee. Wij vinden het belangrijk de 4 seizoenen te respecteren voor dier en milieu.
Wij maken bijna alles zelf op ambachtelijke wijze en verwerken zo heel het dier.
Keurmerk
Wij staan onder toezicht van FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid). Wij krijgen om de 3 weken een dierenarts op bezoek van het FAVV die ons bedrijf volledig controleert op ons HACCP controlesysteem. Zij controleren of alles wordt nageleefd. Ook onze laboratoriumtests worden gecheckt. Wij voldoen aan alle criteria wat resulteert in een EG erkend bedrijf. Ons EG nr: BE 101387. We zijn trots op deze erkenning en staan garant voor alle leveringen die u van ons krijgt. Krijgt de chefkok of zaakvoerder een bezoek van FAVV, dan zit het altijd goed als u kan aantonen dat u vlees koopt bij onze firma. Wij hanteren een volledig traceability-systeem. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt.
Klantenbestand
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit restaurants, steakhouses, cateraars, bistro’s, eetcafés, slagerijen, poeliers en grootverbruikers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaart.
Big Green Egg dealer
Vlees van Vandaag is trots om te kunnen melden dat wij met ingang van april 2015 officieel Big Green Egg dealer zijn.
U zult verstelt staan van de veelzijdigheid van deze keramische steenoven.
Alles op het gebied van outdoor cooking is bij ons te verkrijgen.
Tevens geven we regelmatig demonstraties met onze topkok René Trompetter. Informeer naar de mogelijkheden.Inspiratie nodig? klik dan hier
Claus komt uit een echte slagersfamilie. Zijn opa was slachter. Hij heeft vier ooms die slager waren of een eigen slagerij hebben gehad. En daarnaast had zijn vader ook een slagerij. Dus het is hem eigenlijk met de paplepel ingegoten. Hij heeft de mooie momenten van het vak gezien maar ook de moeilijke.
Zo kregen zijn ouders het steeds moeilijker toen de mensen voor gemak kozen en niet meer naar de slagerij kwamen. Maar al hun vlees ook bij de supermarkt haalden. Mensen kozen voor gemak.
Alleen met kerst kwamen ze wel altijd terug. Dus ze wisten dat het niet aan de kwaliteit lag. Maar dat mensen niet meer bereid waren om te rijden.
Paul heeft ook zijn hele leven in het vlees gezeten. Vanaf het moment dat hij van school af kwam ging hij bij een vleesgroothandel werken. Van koerier, tot orderpicker en uiteindelijk tot bedrijfsleider. Hij regelde de hele inkoop en verkoop. Maar toch miste hij iets. Hij wilde iets meer en voor zichzelf.
Ze waren al jaren hele goede vrienden en Claus kocht ook vlees bij Paul in. En omdat ze zo goed klikten en hetzelfde over service en kwaliteit dachten opperden ze het idee om misschien samen eens iets op te zetten.
En dat idee kwam eigenlijk vrij snel.
Het idee voor BBQuality ontstond toen ze werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of ze hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen. En blijkbaar had de hele wedstrijd BBQ wereld daar behoefte aan. En die zaten door heel Nederland verspreidt. Dus dat werd alleen maar rendabel als dat vlees met de post verzonden kon worden. Daar was op dat moment nog maar net een begin mee gemaakt. Maar het gaf natuurlijk eindeloze mogelijkheden. Als ineens heel Nederland een potentiële klant kan zijn.
Nadat ze hun ideeën uitgewisseld hadden kwamen ze snel tot de conclusie dat ze alles al in huis hadden, namelijk de juiste inkoopkanalen, de juiste werkruimte, de ervaring van het bezorgen van vlees via de post en het allerbelangrijkste: de passie voor goed vlees.
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf toen vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop en het toevoegen van overheerlijke recepten. https://www..com/bbqualitymeat/
Benieuwd geworden naar ons BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel ons product overzicht hier.
We zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest of ons Youtube kanaal,instagram
Als je je ooit afgevraagd hebt hoe een keramische grill gemaakt is, en hoe Primo een levenslange garantie op zijn keramiek kan bieden, bekijk dan dan deze video! Primo’s oprichter, George Samaras, neemt je mee op een gedetailleerde reis binnen elk van de afdelingen in zijn Amerikaanse fabriek.
Wilt u zich ook goed voorbereiden op de zomer en wilt u handige tips over het barbecueën? Kijk dan het fragment van 31 mei van RTL LifestyleXperience! Daar leggen wij u uit hoe u het beste een stuk vlees kunt bereiden en welke materialen u nodig heeft!
Heeft u interesse in een Primo Grill of wilt u gewoon weten wat wij allemaal verkopen op barbecueplein.nl?
Lees of download de gratis catalogus hier.
Peter is het vak ingerold via een baantje in de Supermarkt 4=6 waar Hans Beverdam de scepter zwaaide. Jaren bij Nico Ran gewerkt in de slagerij in de Kogerstraat waar hij veel heeft geleerd. Ook nog even in de Supermarkt Super de Boer aan de gang geweest. Daarna bij Aad van Heerwaarden op de slachtplaats in Den Burg en Oudeschild. Toen was Siep de Boer aan de beurt in de Cocksdorp. Tot bijna eind 2005 nog enkele jaren bij Aad en toen voor zich zelf op de Stoompoort. En met succes. Dit jaar gaat er veel veranderen. Er wordt een nieuw gebouw neergezet op een ander bedrijventerrein in Oudeschild. Daar gaan wij hopelijk nog jaren met veel plezier aan de slag.