De beste ervaring voor de vleesliefhebber, dat is waar we naar streven sinds onze oprichting in 2008. Als liefhebbers begonnen we met onze online slagerij en bezorging aan huis zodat iedere particulier toegang heeft tot het mooiste vlees en bijzondere stukken. We brengen vlees met echte smaak, waaronder onbekende stukken en we willen Nederland kennis te laten maken met nieuwe smaken en ervaringen.
Picanha bijvoorbeeld, was bij ons beschikbaar terwijl het bijna nergens anders werd aangeboden. Inmiddels zie je dat collega’s ons graag kopiëren en vind je picanha op veel plekken terug. Ook de Boston Butt, een stuk speciaal voor de barbecueliefhebber was, als eerste in Europa, te koop bij ons. Naast heel mooi vlees letten we ook op dierenwelzijn. Wat we doen moet met respect voor het dier zijn. Zo kiezen we voor het Wroetvarken in plaats van het ‘industrievarken’ omdat dit varken met respect wordt behandeld, meer ruimte heeft, lokaal voer krijgt en -ook belangrijk- meer smaak te bieden heeft. Een plofkip komt er bij ons niet in, maar wel de Gildehoen.
De barbecueliefhebber kan bij ons terecht voor bijna alle soorten die juist voor de barbecue geschikt zijn. Een ruime keuze aan spareribs, Boston Butt voor pulled pork, côte de boeuf, teveel om op te noemen. Als je nog wat hulp kunt gebruiken om een start te maken met barbecueën, boek dan één van onze barbecue workshops.
Met uiterste zorg en hygiëne verwerken we de producten en verpakken deze vacuüm. De foto’s op de website zijn dan ook van onze eigen producten zodat je kunt zien wat je krijgt. Je kan bij ons kiezen uit verschillende manieren van bezorging die het beste bij je past. Zo heb je Foodnetwerk waarbij je bestelling s’avonds wordt geleverd, terwijl het diezelfde ochtend pas bij ons is opgehaald. Het vlees is dus maar kort onderweg in een koelbox die zo goed koelt dat diepvries gegarandeerd als diepvries aankomt. Ook een tijdige levering is gegarandeerd, je krijgt vooraf te horen hoe laat de chauffeur komt. De koelbox gaat mee terug, dat is beter voor het milieu.
We streven ernaar dat iedere klant zegt: ‘alles klopt bij Beef&Steak’. Dus ook als het gaat om klantenservice willen we het beste bieden. Mocht er iets zijn, met een telefoontje is het snel opgelost. Heb je een vraag over een product? Zoek je een recept? Is er iets mis? Bel ons en samen lossen we het altijd op.
- Je moet inloggenom een reactie te plaatsen
Slagerij Snel staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit van het beste vlees, met pure ingrediënten en bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten en specialiteiten. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!
BARBECUE VOOR FIJNPROEVERS
Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste barbecueproducten in ons assortiment. Van de lekkerste burgers, spiezen en shaslicks, tot de ambachtelijke vleesspecialiteiten zoals bijvoorbeeld een ribeye, een cote de boeuf of een malse varkensprocureur. Wij stellen graag het BBQ-pakket voor u samen zoals u dat wilt.
ZO COMPLEET ALS U HET WENST
Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wenst. Ideaal voor een groepsbarbecue, dus inclusief de barbecue, bestek, tenten enz. Wij adviseren u graag.
Een Islamitische slagerij met oog voor kwaliteit en dagelijks
verse producten
Wij zijn de islamitische slagerij uit Almere met een zeer uitgebreid vlees assortiment. Met dagelijks verse leveringen van vlees zorgen wij dat u als klant de beste prijs/kwaliteit ontvangt.
Onze slagerij is inmiddels uitgebouwd met een breed assortiment waarin diverse exotische keukens centraal staan en daarnaast bieden wij ook o.a. vers brood, groentes, drankjes, diepvriesproducten, fruit en specerijen aan.
Wilt u het vlees ontveld hebben of in stukken gehakt? Geen zorgen, dat is onderdeel van onze service en doen wij graag voor u.
Onze BBQ Pakketten
BBQ BUDGET
- Kipsate stokje
- Kip drumstick
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
BASIC BBQ
- Kalkoensate stokje
- Kipsate stokje
- Runderlapje
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
EXCELLENT BBQ
Goed, voldoende en gevarieerd! Laat je verrassen. Wij stellen voor u een barbecue pakket samen van 500 gram vlees per persoon
Prijs op aanvraag.
LUXE BBQ
- Diamantsate stokje
- Kipsate stokje
- Biefstukje
- Kipdijfiletje
- Rib-eye
Prijs op aanvraag.
AHMED PAPA BBQ
- Kalfs rib-eye
- Biefstuk spies
- Ahmed Papa spies (vis)
- Ossenhaasspies
- Runderkarbonade
Prijs op aanvraag.
OVER ONS
Ahmed Papa
Ahmed Papa is een begrip in Almere Poort en als enige slager in de wijk kan je hier dagelijks vleeswaren vinden.
Onze slagerij heeft zijn deuren geopend op 1 april 2015 in de Homerusmarkt en heeft sindsdien een vaste klantenkring opgebouwd.
Wij verkopen in onze zaak ook diverse kruiden/specerijen en kunnen op verzoek uw vlees (gratis) in stukken snijden/hakken.
Kwaliteit van onze producten en hygiëne vinden wij enorm belangrijk. Daarom werken wij ook met vaste vleesleveranciers die dagelijks en vers aanleveren.
Hierdoor zijn wij in staat om het beste vlees aan consumenten te verkopen, i.p.v. voorverpakt vlees zoals in alle supermarkten te verkrijgen is.
Slagerij Huisman is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en rokerij. U kunt bij slagerij Huisman terecht voor topkwaliteit rundvlees, ambachtelijke bereide vleeswaren en rollades. Ook voor een feestelijke maaltijd, gourmet- en fondueschotels ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons heerlijke vlees en onze worstsoorten te proeven.
Onze barbecue producten zorgen voor een smaakvolle barbecue.
Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Op bestelling is er veel mogelijk. Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
Bestel nu je barbecue online! »
Bekijk ook onze barbecueschotels »
Rundvleesspecialiteiten
per 100 gram | |
Rib eye | € 3,29 |
Entrecote | € 3,14 |
Entrecote de Paris | € 2,85 |
T-bonesteak | € 2,59 |
Pepersteak | € 2,42 |
Cote de boeuf | € 2,18 |
per stuk | |
Biefspies | € 2,90 |
PIcanha spies | € 2,70 |
per kilo | |
Picanha (Zuid-Amerikaanse staartstuk) | € 24,80 |
Hamburgers (puur rundvlees)
per 100 gram | |
BBC papika rolletje | € 1,98 |
per stuk | |
Hamburgers | € 1,20 |
Biefburger | € 1,20 |
New Yorker | € 1,60 |
Kwartponder | € 1,70 |
Stoere mannenburger | € 1,70 |
Pikante damesburger | € 1,70 |
Thaise curryburger | € 1,70 |
Varkensvlees op de grill
per 100 gram | |
Gemarineerde karbonade | € 1,54 |
Gemarineerd speklapje | € 1,38 |
Gemarineerd filetlapje | € 1,93 |
Karboletje | € 1,55 |
Gemarineerde satéblokjes | € 1,65 |
per stuk | |
Varkenshaas spies | € 2,50 |
Katenhaas spies | € 2,50 |
Varkenshaas saté | € 2,50 |
Shaslick | € 2,15 |
Juniorspies | € 1,65 |
Pork spinner | € 1,70 |
Vinken spies | € 2,49 |
per portie | |
Saté (3 stokjes) | € 1,70 |
per kilo | |
Gemarineerde spare ribs | € 10,90 |
Voorgebraden spare ribs | € 16,00 |
Slagerij van Kampen is een ambachtelijke slagerij gelegen in het centrum van Noordwijkerhout. Kwaliteit, service staan hoog in het vaandel.
Kom eens langs!
Havenstraat 58, 2211 EJ, Noordwijkerhout
Vlees van vandaag
Service
Service en persoonlijk bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Er kan altijd nog ’s morgens worden gebeld om iets toe te voegen, dat is bij ons geen enkel probleem. Wij beleveren 4 dagen per week uw bedrijf. Ook kunnen we werk voor u uit handen nemen. Onze beenhouders kunnen uw producten bijvoorbeeld fileren. Wij rekenen hiervoor NIETS extra als u vaste klant van ons bent.
Ons aanbod komt uit de streek en gaat met de 4 seizoenen mee. Wij vinden het belangrijk de 4 seizoenen te respecteren voor dier en milieu.
Wij maken bijna alles zelf op ambachtelijke wijze en verwerken zo heel het dier.
Keurmerk
Wij staan onder toezicht van FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid). Wij krijgen om de 3 weken een dierenarts op bezoek van het FAVV die ons bedrijf volledig controleert op ons HACCP controlesysteem. Zij controleren of alles wordt nageleefd. Ook onze laboratoriumtests worden gecheckt. Wij voldoen aan alle criteria wat resulteert in een EG erkend bedrijf. Ons EG nr: BE 101387. We zijn trots op deze erkenning en staan garant voor alle leveringen die u van ons krijgt. Krijgt de chefkok of zaakvoerder een bezoek van FAVV, dan zit het altijd goed als u kan aantonen dat u vlees koopt bij onze firma. Wij hanteren een volledig traceability-systeem. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt.
Klantenbestand
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit restaurants, steakhouses, cateraars, bistro’s, eetcafés, slagerijen, poeliers en grootverbruikers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaart.
Big Green Egg dealer
Vlees van Vandaag is trots om te kunnen melden dat wij met ingang van april 2015 officieel Big Green Egg dealer zijn.
U zult verstelt staan van de veelzijdigheid van deze keramische steenoven.
Alles op het gebied van outdoor cooking is bij ons te verkrijgen.
Tevens geven we regelmatig demonstraties met onze topkok René Trompetter. Informeer naar de mogelijkheden.Inspiratie nodig? klik dan hier
Slagerij Oostwal is al vanaf 1986 een begrip in Amsterdam en omstreken
Alle producten worden met liefde, passie en toewijding geproduceerd in eigen keuken. in onze worstmakerij produceren wij diverse soorten overheerlijke worstsoorten (gekookte worst, Leverworst, Osseworst en uiteraard onze bekende grillworst.
Wij hebben onze eigen koeien.
Die heerlijk ontspannen staan in de wei van Monnickendam.
Ons varkensvlees is uiteraard van het Keurmerk KDV.
Uiteraard heeft alles ons vlees voor dat het bij ons terecht komt een goed leven gehad.
Vakmanschap
Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.
https://www.facebook.com/KeurslagerijJanvanLeeuwen/videos/334160340595407/
Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten: |
Barbecue Party All-in
€ 18,95 per persoon
(v.a. 10 pers. thuisbezorgd)
- U heeft vrije keuze uit ons totale assortiment
(4 stuks per persoon) - Inclusief 3 soorten salades
- 4 soorten sauzen
- Kruidenboter en stokbrood
- Nagerechten
- Barbecue, gas, borden en bestek
Barbecue Pakket ”Populair”
€ 6,95 per persoon 4 stuks per persoon, keuze uit:
|
Kinderbarbecue pakket
€ 4,50 per persoon Met verrassing!
3 stuks per kind, keuze uit:
- Saté
- Kinderspies
- Kipdrumstick
- Hamburger
- Barbecueworst
Voor de vegetariër
€6,95 per persoon
4 stuks per persoon
Extra
|
Standaard assortiment
€ 8,50 per persoon
4 stuks per persoon Keuze uit:
- 2 stuks varkenshaassaté
- Kleine pepersteak
- Biefstukspies
- Runderschnitzel met kruiden en olie
- Merquez worstje
- Filetlapje met kruidenbotermarinade
- Varkenstournedosspies
- Kipsaté
- Shaslick
- Italiaanse spies (met pancetta en italiaanse kruiden)
- Hamburger
- Hamburger voorgegaard
- Houthakkersteak
- Barbecueworst
- Filetlapje met tuinkruiden en olie
- Rib of haaskarbonade dun afgesneden
- Hawaï spies
- Kip drumstick
- Spare ribs
- Croqante (dun gesneden speklapjes, kruidenolie en gekibbelde uitjes)
- Wave (kipfilet met tuinkruiden en olie aan spies)
- Vleesfakkels
- Gemarineerde speklappen
Bovenstaand assortiment is altijd voorradig
Steven van Diermen is de oprichter van Meat Fish. Met ruim vijftien jaar ervaring in de vlees- en visbranche, in 2013 begonnen als horecagroothandel.
Met de Meat Fish Webshop wil hij ook de particulier tegemoet komen!
‘Tussen de zee, het land en uw bord zitten vaak veel onnodige tussenstations. Hierdoor betaalt de particulier doorgaans te veel geld voor kwaliteitsproducten. Meat Fish maakt het mogelijk om voor een eerlijke prijs topkwaliteit in huis te halen, mede omdat wij onze producten rechtstreeks inkopen.
Naar draagkracht houden we het transport in eigen beheer. Hiermee kunnen we ook de kwaliteit en versheid van de producten optimaal garanderen.’
Steven richt zich voornamelijk op de in- en verkoop, het persoonlijk contact en advies. Ook zorgt Steven er persoonlijk voor dat uw bestelling met zorg wordt behandeld en gecontroleerd, voordat deze bij u wordt bezorgd.
‘Ik geniet van alle werkzaamheden die ik doe. Een tevreden klant is voor mij de grootste winst.’
Kwaliteit staat voorop in het concept van Meat Fish. Wij zijn toegewijd in het tevreden houden van onze klanten. Over het algemeen werken wij alleen met dagverse producten. Geen voorraden, volle vitrines en distributiecentra. Dus geen onnodige kosten en gegarandeerd vers!
Wij waarderen het vlees en de vis zoals ze oorspronkelijk zijn bedoeld, puur natuur! Wij streven er dan ook naar om alleen producten te verkopen zonder geur, kleur- en/of smaakstoffen. Ook het injecteren met water en/of eiwitten zullen wij vermijden in het aanbod van onze producten.
Wij werken doorgaans niet met tussenhandelaren, fabrieken die producten lang opslaan, inkoopcombinaties en externe transporteurs. Al deze schakels zorgen ervoor dat er teveel tijd (vermindering versheid/kwaliteit) en geld tussen zit.
‘Mijn droom is om heel Nederland te voorzien van onze vlees- en visproducten!’
Met vriendelijke groet,
Steven van Diermen
Wij presenteren; het MeatFish kids-testteam
Even voorstellen… ★ Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van de lekkerste gourmetpakketten. Maar wat vinden kids nou echt lekker? Dat kun je het beste vragen aan… kids zelf! Hier ons hardwerkende testteam! #MeatFish #kidsteam #testteam #kidsgourmet #pretmetjegourmetpakket
Geplaatst door MeatFish op Vrijdag 4 november 2016
Zoals onze naam al zegt, zijn we een specialiteitenpoelier, vooral op het gebied van de kant- en klare maaltijden en gegrilde producten. Het assortiment is zeer divers en uitgebreid. Wekelijks zijn we bezig nieuwe maaltijden en kipschotels te ontwikkelen. Ook op wildgebied is ons aanbod zo uitgebreid mogelijk. In de diepvries ligt het hele jaar een flinke voorraad en uiteraard is er ook regelmatig vers wild. Bent u op zoek naar een heerlijke en vooral gemakkelijke maaltijd, dan is ons assortiment het proberen waard. Voor exclusief wild van uitstekende kwaliteit kunt u altijd bij ons terecht.
Claus komt uit een echte slagersfamilie. Zijn opa was slachter. Hij heeft vier ooms die slager waren of een eigen slagerij hebben gehad. En daarnaast had zijn vader ook een slagerij. Dus het is hem eigenlijk met de paplepel ingegoten. Hij heeft de mooie momenten van het vak gezien maar ook de moeilijke.
Zo kregen zijn ouders het steeds moeilijker toen de mensen voor gemak kozen en niet meer naar de slagerij kwamen. Maar al hun vlees ook bij de supermarkt haalden. Mensen kozen voor gemak.
Alleen met kerst kwamen ze wel altijd terug. Dus ze wisten dat het niet aan de kwaliteit lag. Maar dat mensen niet meer bereid waren om te rijden.
Paul heeft ook zijn hele leven in het vlees gezeten. Vanaf het moment dat hij van school af kwam ging hij bij een vleesgroothandel werken. Van koerier, tot orderpicker en uiteindelijk tot bedrijfsleider. Hij regelde de hele inkoop en verkoop. Maar toch miste hij iets. Hij wilde iets meer en voor zichzelf.
Ze waren al jaren hele goede vrienden en Claus kocht ook vlees bij Paul in. En omdat ze zo goed klikten en hetzelfde over service en kwaliteit dachten opperden ze het idee om misschien samen eens iets op te zetten.
En dat idee kwam eigenlijk vrij snel.
Het idee voor BBQuality ontstond toen ze werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of ze hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen. En blijkbaar had de hele wedstrijd BBQ wereld daar behoefte aan. En die zaten door heel Nederland verspreidt. Dus dat werd alleen maar rendabel als dat vlees met de post verzonden kon worden. Daar was op dat moment nog maar net een begin mee gemaakt. Maar het gaf natuurlijk eindeloze mogelijkheden. Als ineens heel Nederland een potentiële klant kan zijn.
Nadat ze hun ideeën uitgewisseld hadden kwamen ze snel tot de conclusie dat ze alles al in huis hadden, namelijk de juiste inkoopkanalen, de juiste werkruimte, de ervaring van het bezorgen van vlees via de post en het allerbelangrijkste: de passie voor goed vlees.
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf toen vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop en het toevoegen van overheerlijke recepten. https://www..com/bbqualitymeat/
Benieuwd geworden naar ons BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel ons product overzicht hier.
We zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest of ons Youtube kanaal,instagram
Welkom bij Slagerij Lansink
|
|
Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
Welkom bij Poelier & Grill ASIVA
Wij zijn sinds oktober 2018 gevestigd in Bolnes, Ridderkerk.
Wij staan voor kwaliteit!
Opzoek naar een goede poelier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Poelier & Grill Asiva, Wij verkopen zowel gegrilde als verse kipproducten. Ook kunt u bij ons vers belegde broodjes vinden.
Cateringservice!
Bruiloft of verjaardagsfeestje? Op bestelling zijn bereid om Surinaams/Hindoestaanse gerechten voor u klaar te maken.
Al bijna 20 jaar is Slagerij Paul van Gool een begrip in Oosterhout.Een ambachtelijk bedrijf waar u uitsluitend 1e kwaliteit vlees koopt.
Selectief vlees uit de regio.
U kunt bij Slagerij Paul van Gool onder andere terecht voor vlees- vleeswaren, maar ook voor luxe schotels voor de barbecue, voor gourmet en fondue.
Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies zijn belangrijk.
Ambacht, dat proef je
Bij het verwerken van de grote stukken vlees in panklare producten, kijken we goed naar de kwaliteit en structuur van het vlees. Concessies doen we niet. In dit stadium is de kwaliteit van het vlees zoals het op uw bord komt het belangrijkst.
Onze werkwijze garandeert de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees – en dat proef je. Nog maar een klein deel van de Nederlandse slagers gaat op deze manier te werk. Wij kiezen met passie voor het uitoefenen van ons ambacht.
Natuurlijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van HACCP en de EEG-normen. Alleen zo weet u zeker dat er een gezond stukje vlees van Slagerij Paul Van Gool op tafel komt.
Slagerij Van Gool, waar ambacht ook nog echt ambacht is!
Ons Assortiment
Salades
In onze winkel vindt u heerlijke salades. Deze salades zijn bereid met heerlijk verse ingrediënten.Zo is in ons assortiment o.a. verkrijgbaar Kip saté, Kip gyros, Kip kerrie, Kip honig, Ham-prei, Zomersalade, Beenham, Smoske, Hamtaartje, Vispotje, Krab, Zalm, Tonijn, Garnalen, Kerstcocktail, Filet Americain NaturelFilet Americain Martino, Filet du Chef, Sandwichcrème, Sellery, Sellery-pepperdew, Champignon a la Grecque en Franse salade.
Sausjes
In aanvulling op uw gerecht biedt Slagerij van Gool een aantal lekkere sausjes.Zoals Cumberlandsaus, Stroganoffsaus, Champignonroomsaus, Carpacciosaus, Satésaus, Huzarensalade, Kruidenboter en Kruidencrème.
Paté
Cranberrym, Roompaté, Boerenpaté, Zongedroogde tomaat, Kerstpaté, Wild-paté.
Kaas
Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud snijbaar, Leidenaar (plak-kaas), Komijnenkaas, Rook-kaas en Brie van de mat.
Slagerij Smit; net even anders!
Slagerij Smit staat voor een goed stuk vlees van topkwaliteit, uit eigen regio. Wij selecteren zelf het vee en verwerken het tot de bekende heerlijke producten. Zo weten we wat wij in huis halen en kunnen een constante kwaliteit bieden.
In onze slagerij vindt u onze echte grillspecialiteiten, zoals spareribs, kippenbouten, drumsticks, Zeeuws spek en gehaktballen. Uit eigen worstmakerij komen veel van onze vleeswaren en worsten. Dit ziet u niet alleen, dit proeft u zeker! Niet te vergeten, onze maaltijden en broodjes. Altijd vers en smaakvol.
Barbecue
Heerlijk barbecueën met familie, buren en/ of vrienden. Samen vlees bereiden op de barbecue geeft altijd een gezellige sfeer. Natuurlijk kunnen hierbij onze specialiteiten niet ontbreken. Wij hebben al een aantal pakketten voor u samengesteld. Heeft u speciale wensen, geef het aan ons door, dan bespreken we met u de mogelijkheden.
Barbecuepakket
‘Zonder zorgen budget’
- 20 hamburgers
- 20 barbecueworsten
- 25 saté
- 20 golfspiezen
- 20 fakkels
- 20 westernsteaks
- Satésaus
- Knoflooksaus
- Rundvleessalade
- Stokbrood en kruidenboter
- Barbecue en gas
- Inclusief schoonmaken barbecue
Prijs per 25 personen: € 265,00
Barbecuepakket
‘Zonder zorgen de luxe’
- 25 kipsaté
- 15 shaslick
- 15 kip Hawaïspiezen
- 15 hamburgers
- 15 westernsteaks
- 15 biefstukspiezen
- 15 varkenshaasmedaillons
- 15 mixed grills
- Satésaus
- Knoflooksaus
- Barbecuesaus
- Rundvleessalade op schaal
- Stokbrood en kruidenboter
- Barbecue en gas
- Inclusief schoonmaken barbecue
Prijs per 25 personen: € 330,00
Pakket Populair
- Hamburger
- Karbonade
- Worstje of drumstick
- Saté
- Shaslick of Hawaïspies
Prijs per persoon: € 5,95
Pakket de Luxe
- Mixed grillspies
- varkenshaas saté
- Biefstukspies
- Steak/ filetlapje
- Luxe hamburger
Prijs per persoon: € 7,95
Pakket Kinder
- Hamburger
- Saté
- Kinderspies of globespies
Prijs per persoon: € 3,25
Pakket Budget
- Hamburger
- Worstje of drumstick
- Shaslick/ Hawaïspies/ globespies
- Saté
Prijs per persoon: € 4,50
-
Slagerij Smit
- Leeuwarden, 8916 HT Bilgaardpassage 81. 058-2664759
- Berlikum, 9041 BB Buorren 28. 0518-461403
- Leeuwarden, 8925 CJ Lieuwenburg 77. 058-2671020
- : slagerijsmit@live.nl
Meer dan alleen een poelier
Innovaties voor kwaliteitsverbetering
Slagerij Hartekamp is sinds 1992 gevestigd in Leiden. In december 2011 zijn wij verhuisd van Wagnerplein 15 naar onze volledig nieuwe en gemoderniseerde winkel aan de Kennedylaan 9c.
Onze passie is vlees en daarom werken wij alleen met verantwoord vers vlees.
Ambacht
Als een van de weinige slagers hebben wij een eigen worstmakerij, waar wij diverse worstsoorten maken. Onze gekookte en rauwe metworst wordt op traditionele wijze gerookt in een houtgestookte rookkast. In de gekoelde ruimte achter onze winkel bereiden wij op ambachtelijke wijze onze kant en klaar maaltijden en soepen. Om alle smaken volledig tot zijn recht te laten komen, gebruiken wij alleen verse producten.
In onze winkel vind je een breed assortiment aan vers vlees, vleeswaren, kant en klaar maaltijden, soepen, olijfolie, kruiden en wijnen. Wekelijks bieden wij een selectie uit ons assortiment aan.
Bbq-partij / buffet
Wij staan bekend om het verzorgen van complete bbq-partijen en warme/koude buffetten. Ken je het probleem, dat je een bbq-partij organiseert, maar dat je zelf geen tijd hebt om met je vrienden bij te praten, omdat je achter de bbq-staat? Huur een ervaren kok in en geniet zelf met volle teugen van je feest!
Horeca
Dagelijks leveren wij, per gekoeld transport, vers vlees en vleeswaren aan diverse horeca in de regio.
Simon Dros nam op 1 januari 2017 Slagerij Dros over van zijn vader. Hij is de vijfde in de lijn en het bedrijf bestaat al 125 jaar. Simon gooit het roer om, vertelt hij, in de richting van waar hij in gelooft: terug naar het ambacht. Hij werkte de afgelopen jaren bij verschillende slagerijen en bij slachthuizen om ervaring op te doen. Hij was betrokken bij de Youth Food Movement en schoof een jaar lang bij mensen aan tafel voor Simons Social Experiment. “Ik ben honderdduizend keer op mijn bek gegaan. Nu weet ik hoe het niet moet en wat voor baas of foodhipster ik niet wil zijn. En ik weet ook wat ik wel wil: kennis opdoen en kennis overdragen.”
Er is geen betere lever te krijgen in Nederland dan bij ons. Een klant vroeg me: ‘Kun je nog lever maken zoals je opa dat vroeger maakte?’ Ik dook in de archieven – er is een gedeelte bewaard gebleven van de lectuur die mijn opa gebruikte – en maakte er werk van. Ook het rookvlees heb ik aangepast. Het is nu minder zout en hoger op smaak. Ik heb ook geëxperimenteerd met pekelvlees. Dat pakte zó goed uit. Dat is hoe ik het wil, terug naar de basis en zoveel mogelijk productie uit eigen keuken”, vertelt Simon. Het eerste dat hij deed, was personeel aannemen. Toen hij begon, stond hij met één parttimer in de zaak, zijn vader Jaap sprong bij. Maar Simon wilde de focus op de keuken, met personeel dat verstand had van eten en van de bereiding ervan. Inmiddels werken er twee fulltimers en twee parttimers in de slagerij: “Omdat smaak belangrijk is: het moet puur en eerlijk zijn, je moet de smaak en de textuur van echt goed vlees proeven. Je moest eens weten hoeveel onderzoek er wordt verricht naar precies de juiste, verslavende toevoegingen in de recepturen van kant-en-klaarmaaltijden, kruiden en pakjes. Daarom ben ik tot zeven uur ‘s avonds open, zodat mensen niet veroordeeld zijn tot de supermarkt als ze terugkomen van hun werk.”
Ook voor spinnenkoppen en Jodenhaas
Het bekendste product van Slagerij Dros is de worst. Dat is al 125 jaar zo en dat blijft zo. Maar bij Simon kun je ook terecht voor vlees dat niet meer vanzelfsprekend te koop is in slagerijen. Simon werkte in een slachthuis en weet dus precies welk vlees waar vandaan komt en wat je er mee kunt: “Er is een heleboel kennis verdwenen”, vertelt hij. “Veel slagers zijn lapjessnijders geworden. Ze kopen het vlees kant en klaar verpakt in en weten niet meer van welk deel van het dier het afkomstig is. Onbekende stukken worden daardoor tot gehakt gemalen. Spinnenkop bijvoorbeeld. Dat is een lapje van het heupbeen van een rund. Of Jodenhaas. De Joden mochten niet van de achterkant van een rund eten en aten daarom schouderbiefstuk. Heerlijk zacht. Of de bavette en de longhaas, biefstuk met een grovere draad, maar mals en smaakvol. Ook bij degenen die het vlees bereiden, is kennis verloren gegaan. Goede recepten die van oma op moeder op dochter overgingen, zijn verdwenen.” Simon wil die kennis terugbrengen. Hij wil ouderwetse kwaliteit leveren zonder nostalgisch te zijn: “Door hedendaagse technieken te gebruiken – of juist niet – kun je heel mooie producten maken. Door vragen te stellen, kunnen klanten er optimaal van genieten. Er zijn maar weinig geneugten die elke dag terugkerend zijn. Eten is daar één van. Schaam je dan ook nergens voor, maar vraag, zou ik mijn klanten willen zeggen. En durf daarnaast ook kritiek te uiten: zonder kritiek kan geen mens of vakman groeien.”
De traiteurskant op
Het was Simons bedoeling om in het vroege voorjaar te verbouwen. Nadat er een beer op zijn weg verscheen, is dat plan vertraagd, dat wordt nu het najaar. “Het is plan B. Maar dat stelt me wel in staat om flink te groeien. We gaan de traiteurskant op met mooie, verse maaltijden. Eerlijk eten zonder toevoegingen.” Het was hard werken, de afgelopen anderhalf jaar. Door personeelstekorten moest iedereen een stap harder lopen dan dat de bedoeling was: “Ik ben heel trots op het personeel, op wat we met z‘n allen hebben neergezet. Nu wordt het iets relaxter, iedereen kan zich meer focussen op zijn eigen specialiteiten. Ik ook. Ik werk nu nog zo’n 80 uur per week in de zaak. Sommige mensen zeggen dat dat ondernemen is, maar daar geloof ik niet in. Ondernemen is een visie hebben, doelen stellen en ergens naar toe werken, het personeel laten groeien en ze in staat stellen het beste uit zichzelf te halen. Én kwaliteit leveren. Slagerij Dros heeft altijd een leidende positie op het eiland gehad. Die zijn we in de loop der jaren enigszins verloren. De taak is nu aan mij om die positie terug te winnen.”
Slagerij Dros is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 19.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Slagerij Dros | Parkstraat 42, Den Burg | T: (0222) 315707 | E: info@dros.keurslager.nl