DELEN

Jij kunt je nu opgeven als kandidaat voor seizoen 7 van ‘Ik BBQ voor jou’. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 februari 2020. Ben jij een BBQ liefhebber en wil jij graag iemand verrassen met een culinaire barbecue omdat hij of zij dat verdient? Wil jij samen met onze grill-meester een keertje uitpakken voor een dierbare en ondertussen leren van de chef? Lijkt het jou spannend om samen met ons team een dagje televisie te maken? En denk jij iemand enorm te verrassen? Meld je dan snel aan als kandidaat. Dat kan door het volledig invullen van ons online inschrijfformulier. Je moet hiervoor aangemeld zijn bij Google. Vergeet niet om een recente foto van jezelf toe te voegen aan de inschrijving. Heb je vragen over het inschrijven? Stuur dan een e-mail naar tv@studiohogeheren.nl

Inschrijvingen worden door onze redactie beoordeeld. Als jouw verhaal in aanmerking komt voor een uitzending wordt jij telefonisch uitgenodigd voor een korte kennismaking met de programmamakers op onze redactie. Opnames voor seizoen 7 zullen plaatsvinden in de periode eind maart tot medio april 2020. Dat zal op een doordeweekse dag zijn. Je bent ruim een halve dag in opname. De persoon die jij wilt verrassen mag hier uiteraard niets van weten en wordt onder valse voorwendselen naar de opnameset gehaald. Hoe we dat gaan doen, dat bespreken we vooraf.

Veel succes met het invullen van het formulier en wie weet sta jij straks naast de chef en leren we jou grillen als een meester.