DELEN

Slagerij Versluis uit Nederhemert is recent door de ‘corona crisis’ een online webshop gestart waar je een zeer uitgebreid assortiment luxe BBQ vlees kunt bestellen. Dit wordt koelvers door heel Nederland thuisbezorgd. (www.slagerijversluis.nl)

BBQ wedstrijd (15% korting op je bestelling!)
Om wat bekendheid aan zijn ‘online slagerij’ te geven heeft Versluis in samenwerking met Sonny Verspoor (bekend als biggerbetterbastard op Instagram) een BBQ wedstrijd georganiseerd. De uitdaging van deze wedstrijd is om met de Côte de boeuf van het simmental rund een zo perfect mogelijke BBQ creatie te BBQ’en.

Door een bestelling te plaatsen met de kortingscode (BBQWEDSTRIJD15) krijg je 15% korting op de Côte de boeuf. Mocht je naast de Côte de boeuf nog andere producten bestellen dan zit daar ook 15% korting op.
Ben jij een echte BBQ koning?
Denk jij de beste Côte de boeuf te kunnen BBQen en wil je kans maken op een half varken (40KG) die de slager persoonlijk bij komt uitbenen?!

Steun jij deze lokale ondernemer door deel te nemen aan de BBQ wedstrijd?! Meer informatie vind je hier. https://slagerijversluis.nl/pages/winactie

DELEN
Vorig artikelWat is Dry Aging?
Volgend artikelKansas City Spareribs