DELEN

Slagerij Vreeburg is al generaties lang een begrip in Leidschendam en Voorburg. Een ambachtelijke slagerij waar smaak, kwaliteit en kennis zeer hoog in het vaandel staat.Wanneer u langskomt, helpen wij u graag aan het lekkerste stukje vlees, maar staan ook klaar voor al uw kookvragen! Mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Wij bieden altijd de hoogste kwaliteit vlees aan onze klanten. Naast onze eigen worstmakerij in Alphen aan den Rijn, produceren wij zelf veel van onze vleeswaren, vleesproducten en vlug- en panklaar artikelen. Wij zijn dan verzekerd van de beste ingrediënten en lekkerste smaak, kortom wij streven naar het hoogst haalbare op ons vakgebied.

Kwaliteitsvlees, wat is er nou lekkerder op de barbecue? We barbecuen tegenwoordig het hele jaar door. Echte aanraders zijn ons dry aged vlees of spare ribs. Zo organiseert u het lekkerste barbecuefeest!

Heeft u een verjaardag, feestje of bent u op zoek naar partyservice? Ook voor catering op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan huisgemaakte maaltijden, soepen, salades. Of bijvoorbeeld een gourmet- of fondueschotel voor een feestelijk etentje! Wij bieden altijd kwaliteit en smaak.