DELEN

Ben je een echte WHISKY liefhebber, of houd je meer van RUM?
Kom dan op zaterdag 12 oktober naar de 14de editie van het Whisky & Rum aan Zee festival in IJmuiden!

Alles draait op deze 14de editie om beleving, geur en smaak. Ruim 40 standhouders laten je enthousiast kennis maken met meer dan 500 soorten rum, bourbon en whisky uit alle windstreken. Proef de zwoele sferen van rum uit de Caribbean en Zuid Amerika in tropische cocktails of gewoon puur! Waan je na een glas single malt whisky in de overweldigende Schotse Highlands en Islay.

Ook Ierland zal goed vertegenwoordigd zijn want de Ieren komen eraan! Je zult verrast zijn! Onlosmakelijk verbonden met een goed glas whisky of rum is finger licking good fingerfood uit de Caribische/Schotse keuken, vers bereid door de topkoks van het Apollo Hotel. Wederom aanwezig La Casa del Habano met een keur aan Cubaanse sigaren.

Ben je geen ‘puur’ drinker dan zullen de tropische cocktails wat voor je zijn, vers en live bereid onder genot van Ierse live muziek! Op gebied van reizen kun je uitstekend terecht bij Deacon Brodie Whiskyfellowship. Voorafgaand aan het festival vinden er een aantal rum en whisky masterclasses plaats zodat je van de middag of avondsessie niets hoeft te missen. Op het programma staan o.a. een Talisker, Glengoyne en Spey distillery masterclasses en wat betreft rum mag je de Foursquare (Barbados) en Plantation masterclasses niet missen.

De keuze wordt moeilijk!  Ben je een BBQ fanaat in hart en nieren volg dan dit jaar één van de BBQ workshops van de BBQ waar vlees, rum en whisky centraal staan.
Zaterdag 12 oktober beloofd weer een dag vol smaak ervaringen, gezelligheid, beleving, heerlijk eten en drinken te worden. We verwelkomen je graag op Whisky & Rum aan Zee!
Ga voor meer info en toegangskaarten naar www.whiskyenrumaanzee.nl