Home Ik BBQ voor jou SBS6

Ik BBQ voor jou SBS6

Ik BBQ voor jou is hét televisieprogramma en YouTube kanaal waarin culinair barbecuen centraal staat. Voor alle wanna-be grilmeesters en BBQ lovers van Nederland. Met veel hints en tips, bereidingstechnieken en overheerlijke BBQ recepten. Voor je het weet, ben ook jij een BBQ kampioen.

TELEVISIE (SBS6)

De televisieuitzendingen van ‘Ik BBQ voor jou’ worden gepresenteerd door Koert-Jan de Bruijn en de enige echte Grill M

Koert Jan de Bruijn in Ik BBQ voor jouaster van Nederland: Ralph de Kok. Er wordt een heerlijke barbecue bereid voor iemand die het verdient om in het zonnetje te wor

den gezet. Aanmelden als kandidaat voor het programma kan via het contactformulier. Seizoen 6 van ‘Ik BBQ voor jou’ is te zien vanaf zaterdagmiddag 20 april 2019 om 16:30 uur op SBS6. Het programma wordt herhaald op zondag om 11:30 en een week later op zaterdag om 10:30.

YOUTUBE KANAAL

We zijn 24 uur per dag op YouTube. Daar zie je toffe video’s over BBQ recepten, BBQ technieken en BBQ producten. Ook kun je op dit kanaal de volledige tv-uitzendingen gratis en zonder commercials terug kijken. Volg ook het Facebook kanaal van ‘Ik BBQ voor jou’ voor informatie en leuke win-acties.

KOM ALVAST IN DE STEMMING:

PLEISTERS IN DE AANSLAG BIJ BBQ FEESTJE NIEUWSLEZER JAN DE HOOP