DELEN

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites op 10 binnen in Bestseller 60

Nederlanders slaan thuis massaal aan het barbecueën tijdens deze periode. Met zijn nieuwe boek Smokey Goodness- Burgers & BBQ Bites bereikt pyro-culinair avonturier  Jord Althuizen vandaag de nummer-10 positie in de Bestseller 60. Dat maakt Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) vandaag bekend. Het boek werd afgelopen week middels een livestream gepresenteerd.

“Het is juist in deze bizarre periode geweldig om te zien dat Nederlanders het thuis BBQ’en met de eigen familie zo omarmen en het is  nog leuker dat zij het nieuwe Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites boek daarbij gebruiken ter inspiratie”, aldus Jord Althuizen.

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites is de eerste uitgave in de nieuwe boekenlijn van Jord, naast de eerder verschenen Smokey Goodness-boeken, waarvan inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht zijn. In zijn nieuwe boek neemt Jord je mee op BBQ-avontuur naar de States. Van de deli’s van New York tot aan de taco stands in Californië: op zoek naar a full serving of Smokey Goodness flavour maar voor half the time.

Over Jord Althuizen
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurantmanager, culinair eindredacteur en avonturier. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Ook is Smokey Goodness Burgers & BBQ Bites te vinden in de Foodhallen in Den Haag. Daarnaast werden meerdere Smokey Goodness-boeken uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en zijn er inmiddels meer dan 200.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Smokey Goodness – Burgers & BBQ Bites | Jord Althuizen | 9789021575957 | € 22,50,- | 31 maart 2020 | Kosmos UItgevers