DELEN

BBQ Battle gaat terug naar de essentie van de BBQ: goed en lekker eten en quality time met de mensen direct om je heen. In elke aflevering gaan televisiekok en BBQ-chef Jeremy Vermolen en topslager/cateraar Niels Runderkamp met elkaar de strijd aan. Dit onder de bezielende leiding van presentatrice en social influencer Carolina van Dorenmalen. Vlees, vis, vegetarisch, maar ook het maken van marinades en sauzen, alles komt aan bod!

Naast de verschillende kijkersvragen die in het programma beantwoord worden, krijgen de mannen van Carolina een aantal ingrediënten die ze moeten gebruiken in hun gerecht en een thema. Uiteraard onder tijdsdruk. Wie weet Carolina het meest te imponeren met zijn gerecht en wint de uitdaging van die week? Deze hete strijd leidt tot één glorieuze winnaar na acht afleveringen!

Jeremy Vermolen: “Ik ben blij dat we in deze gekke tijden van het Corona-virus dit mooie programma hebben kunnen opnemen. Het was soms even passen en meten, maar het is ons gelukt! Ondanks alles hebben we veel lol gehad tijdens de opnamen, dit zullen de kijkers zeker zien! ”

Niels Runderkamp: “Wat een mooie kans, om mijn grote passie, BBQ-en, op televisie te mogen doen! En helemaal nu, omdat BBQ-en bij uitstek iets is wat perfect past in deze tijden van social distancing.”

Carolina van Dorenmalen: “De liefde gaat door de maag”, dat hebben Jeremy en Niels goed begrepen! Wat ben ik culinair verwend tijdens de opnamedagen, en het was echt lastig om aan te wijzen welke van deze twee toppers het lekkerste gerecht voor me had klaargemaakt. Of dit toch gelukt is….?”

Uitzendtijdstip RTL4: BBQ Battle wordt vanaf zondag 26 april tussen 16.30 en 17.00 uur uitgezonden op RTL4. Naast de online uitzendingen via RTL XL en NLZiet, heeft het programma twee herhalingen, waaronder een sterke wekelijkse herhaling vanaf zondag 21 juni om 17.00 uur. Hierdoor is het programma vanaf zondag 26 april tot en met 9 augustus elk weekend op RTL4 te zien. Hiermee sluit BBQ Battle naadloos aan op het nieuwe BBQ-seizoen!

BBQ Battle is ook te volgen via:
Instagram: Instagram.com/bbq.battle
Facebook: bbqbattletv
Youtube: Youtube.com/bbqbattle