Mijn naam is Richard Boelhouder. Sinds 1 juli 2016 ben ik de trotse eigenaar van Slagerij Boelhouder aan de Boomgaardweg te Odijk. Een bedrijf waar vakmanschap, Meesterschap betekend. Met passie zorgen wij dat u elke dag kunt genieten van het beste kwaliteit vlees, vleeswaren, maaltijden en delicatessen.
“Pure kwaliteit” is een van onze uitgangspunten, dit betekend ‘geen rare toevoegingen waar niemand de herkomst nog van weet maar liever echte, ambachtelijk geproduceerde producten.’ Denk hierbij ook aan duurzame producten waar dierenwelzijn bij voorop staat. We proberen zo veel mogelijk regionaal in te kopen. Veel lekkers is immers prima uit onze directe omgeving te halen!
Graag heet ik u van harte welkom om onze prachtzaak te bezoeken en te delen in onze kennis. Geniet van de vele mooie producten die Slagerij Boelhouder door de prachtige omgeving rijk is!
Bizim Slagerij uit Eindhoven levert het beste halalvlees voor uw barbecueparty. Onze slagerij vind u in Eindhoven aan de Pieter Lastmanstraat 2. Wij verzorgen de lekkerst barbecuepaketten voor particulieren en bedrijven.
Wat is halal?
Binnen de islam gelden verschillende voorschriften voor het slachten van dieren voor consumptie. Alleen als aan deze voorwaarden wordt voldaan is het vlees rein (halal) voor consumptie. De belangrijkste voorwaarden zijn:
de slachter dient een moslim te zijn die bekwaam is in het slachten van dieren;
de slachtplaats moet rein en zo veel mogelijk bacterievrij zijn;
de slachter dient zorg te dragen voor het comfort van het dier; het slachtmes mag bijvoorbeeld niet zichtbaar zijn voor het dier of in de nabijheid van het dier geslepen worden; het slachten mag niet door andere dieren gezien worden;
het dier wordt met de voorkant in de richting van de qibla (Mekka) geplaatst;
voordat een dier geslacht wordt, spreekt de slachter de woorden Bismillah, Allahoe Akbar (in naam van God, God is de grootste) uit, waarmee hij zijn dankbaarheid en respect uit voor God die, volgens de islam, in de voedselvoorziening van de mensheid voorziet;
met een scherp mes worden in één beweging de halsslagader en de luchtpijp doorgesneden. Het dier mag niet langer lijden dan noodzakelijk is.
Rond 1970 begon de familie Gevers met het van deur tot deur rondbrengen van verse eieren. Enkele jaren later kwamen daar ook verse kipproducten bij.In 1982 is de zaak uitgegroeid tot een winkel met alles op het gebied van kip, wild en gevogelte, in 1999 kwam daar ook de cateringtak bij.
In 2005 werd de winkel nogmaals uitgebreid, toen kwam er de slagerskant bij. Sindsdien is Gevers de winkel waar u alles op het gebied van vlees kunt krijgen.Vandaag de dag staan wij met bijna 50 jaar ervaring dag en nacht voor u klaar om u te voorzien van alles op het gebied van vlees, gevogelte en catering op het hoogste niveau.
Alles onder één dak
Een compleet en enthousiast team
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
Uw eten, onze zorg!
Onze Barbecuepakketten
4 stukjes vlees per persoon (bestaande uit een mix van 8 verschillende soorten)
In onze winkel staan wij dag in, dag uit voor u klaar als exclusief Gildeslager. Wij zijn u graag van dienst met goede, altijd verse producten en nuttige adviezen en tips. Bovendien verrassen wij u graag met de bijzondere specialiteiten uit onze ambachtelijke worstmakerij. Met de grootste aandacht en zorg wordt voor u een smakelijk stukje vlees afgesneden. Alle vleeswaren worden bereid in onze grote worstmakerij, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Wij wensen u een smakelijk bezoek, en mocht u trek krijgen van al dat lekkers, kom dan gerust naar onze winkel!
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land
Smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. Lees meer »
Kies bewuster, kies varkensvlees van het Wroetvarken
Wroetvarkens leven in een wroetstal. Daar hebben zij veel ruimte om te wroeten in het zaagsel. Zo leven zij zoals een varken hoort te leven. Wroetvarkens zijn actief en hebben een hoge weerstand. De varkenshouder streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van granen geteeld in de regio. Lees meer »
Twentse blauwe, echt andere kip.
Smaakvol, gezond en traceerbaar!
De kippen leven van ei tot kip op één boerderij, waardoor de kwaliteit gegarendeerd kan worden. Zo is de kip altijd antibioticavrij en is de vitaliteit van de kip bekend.
Rundvlees
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land; smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Steeds vaker lopen ze in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. De voeding bestaat uit onder andere hooi, maismeel en tarwe.
Specialiteiten
Een ware topper is onze uitmuntende biefstuk!
Riblappen
Biefstukspies gemaakt van biefstuk, rucola, zongedroogde tomaatjes en rauwe ham
Runderpampa van mals rundvlees met ontbijtspek, prei en mosterddressing
Cote de boeuff: stoer vlees voor de grote mensen
Voor de Barbecue-liefhebbers hebben wij mooie pakketten samengesteld
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.
Slagerij Daan Ruijter in hartje Obdam, een winkel om je vingers bij af te likken. Velen gingen jou al voor en proefden van o.a. de verse filet american, unieke Obdammer-burgers of de huisgemaakte lasagne ook hebben we heerlijke barbecuepaketten voor u in de aanbieding.
Slager Daan en zijn team maken gebruik van rund- en varkensvlees van hoge kwaliteit en zullen altijd keihard hun best doen om jou van de beste en lekkerste vleeswaren te voorzien. Voor bijvoorbeeld een mals stukje biefstuk, rundvleessalade of een paar ribbetjes, ben je hier aan het juiste adres.
Zin in iets verrassends? Dat is hier het code woord. Van winterspecial tot tapasplateau en van kerstpakket tot smulsteen. Er worden regelmatig vernieuwende lekkernijen gepresenteerd voor een gevarieerd aanbod en voor bijzondere gelegenheden.
Het is helemaal niet gek dat je inmiddels nieuwsgierig geworden bent. Kom dus gerust ’n kijkje nemen en ervaar de gezelligheid, rumoerigheid en de heerlijke dorpse humor van de slagerij van Daan Ruijter!
Wij staan voor Vlees & Meer. De kwaliteit van het vlees staat bij ons voorop. Ons vlees is eerlijk en direct, puur vlees.
Wij vinden het belangrijk dat u als consument kwalitatief goed én verantwoord vlees krijgt. Juist om die redenen leveren wij vlees vanuit de regio.
Door de lijnen kort te houden en het vlees kleinschalig te verwerken leveren wij het vlees wat u verwacht van een ambachtelijke slager. Naast ons assortiment in de winkel kunt u uw vlees ook online bestellen.
U kunt op de bestellijst aangeven welke producten u graag wilt bestellen. De volgende dag ligt uw bestelling al klaar in de winkel!
Onze beste droge worst van Noord-Nederland is natuurlijk ook in de bestellijst opgenomen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze vleespakketten.
Peter is het vak ingerold via een baantje in de Supermarkt 4=6 waar Hans Beverdam de scepter zwaaide. Jaren bij Nico Ran gewerkt in de slagerij in de Kogerstraat waar hij veel heeft geleerd. Ook nog even in de Supermarkt Super de Boer aan de gang geweest. Daarna bij Aad van Heerwaarden op de slachtplaats in Den Burg en Oudeschild. Toen was Siep de Boer aan de beurt in de Cocksdorp. Tot bijna eind 2005 nog enkele jaren bij Aad en toen voor zich zelf op de Stoompoort. En met succes. Dit jaar gaat er veel veranderen. Er wordt een nieuw gebouw neergezet op een ander bedrijventerrein in Oudeschild. Daar gaan wij hopelijk nog jaren met veel plezier aan de slag.