Kwaliteit en ambacht
In onze winkel staan wij dag in, dag uit voor u klaar als exclusief Gildeslager. Wij zijn u graag van dienst met goede, altijd verse producten en nuttige adviezen en tips. Bovendien verrassen wij u graag met de bijzondere specialiteiten uit onze ambachtelijke worstmakerij. Met de grootste aandacht en zorg wordt voor u een smakelijk stukje vlees afgesneden. Alle vleeswaren worden bereid in onze grote worstmakerij, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Wij wensen u een smakelijk bezoek, en mocht u trek krijgen van al dat lekkers, kom dan gerust naar onze winkel!
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land
Smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. Lees meer »
Kies bewuster, kies varkensvlees van het Wroetvarken
Wroetvarkens leven in een wroetstal. Daar hebben zij veel ruimte om te wroeten in het zaagsel. Zo leven zij zoals een varken hoort te leven. Wroetvarkens zijn actief en hebben een hoge weerstand. De varkenshouder streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van granen geteeld in de regio. Lees meer »
Twentse blauwe, echt andere kip.
Smaakvol, gezond en traceerbaar!
De kippen leven van ei tot kip op één boerderij, waardoor de kwaliteit gegarendeerd kan worden. Zo is de kip altijd antibioticavrij en is de vitaliteit van de kip bekend.
Rundvlees
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land; smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Steeds vaker lopen ze in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. De voeding bestaat uit onder andere hooi, maismeel en tarwe.
Specialiteiten
- Een ware topper is onze uitmuntende biefstuk!
- Riblappen
- Biefstukspies gemaakt van biefstuk, rucola, zongedroogde tomaatjes en rauwe ham
- Runderpampa van mals rundvlees met ontbijtspek, prei en mosterddressing
- Cote de boeuff: stoer vlees voor de grote mensen
Voor de Barbecue-liefhebbers hebben wij mooie pakketten samengesteld
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.
Over ons.
Houtskool
Wij zijn de specialist van houtskool afkomstig uit Zuid-Amerika. Onder de labels Black ranch en Pitmaster voorzien wij onze klanten van een lump-charcoal geschikt voor alle type grills. Door de grove sorteringen en harde structuren zijn onze producten geschikt voor lange sessies van grillplezier en zorgen voor aangename smaak- en rookaroma’s.
Rookhout
Talrijk gewaardeerde klanten uit de vlees- en viswarenindustrie evenals delicatessenrokerijen kiezen al jaren voor Goldspan Smoke. Het rookhout wordt geproduceerd van hoogwaardig rondhout van beuken en wordt versnipperd, gedroogd, ontstoft en gesteriliseerd.
Grills
Everdure is ontwikkeld in samenwerking met de topchef Heston Blumenthal. Deze topchef van het 3-sterrenrestaurant The fat duck in het Verenigd Koninkrijk werd in 2005 verkozen tot het beste restaurant ter wereld. Als persoonlijkheid geniet hij veel aanzien
binnen de wereld van gastronomie, wereldwijd.
Barbecues
Dancook is ontstaan uit deze Deense traditie van koken buitenshuis. We doen ons best om eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen die de best mogelijke bakresultaten verzekeren.
Welkom bij Slagerij Lansink
|
|
VERS EN KIPLEKKER
Rond 1970 begon de familie Gevers met het van deur tot deur rondbrengen van verse eieren. Enkele jaren later kwamen daar ook verse kipproducten bij.In 1982 is de zaak uitgegroeid tot een winkel met alles op het gebied van kip, wild en gevogelte, in 1999 kwam daar ook de cateringtak bij.
In 2005 werd de winkel nogmaals uitgebreid, toen kwam er de slagerskant bij. Sindsdien is Gevers de winkel waar u alles op het gebied van vlees kunt krijgen.Vandaag de dag staan wij met bijna 50 jaar ervaring dag en nacht voor u klaar om u te voorzien van alles op het gebied van vlees, gevogelte en catering op het hoogste niveau.
Alles onder één dak
Een compleet en enthousiast team
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
Uw eten, onze zorg!
Onze Barbecuepakketten
4 stukjes vlees per persoon (bestaande uit een mix van 8 verschillende soorten)
- Karbonade
- Varkensfilet
- Speklap
- Kipfilet
- Kipsaté
- Kipshaslick
- Kipburger
- Bbq worstje
2 soorten salades:
- Kipsalade
- Rundvleessalade
2 soorten rauwkostsalades:
- Lentesalade: bleekselderij, appel, ananas, kaas.
- Huissalade: spitskool, wortel, prei, paprika, zilveruitjes.
4 soorten saus:
- Knoflooksaus, bbq/shoarma, kruidenboter en pindasaus.
Stokbrood, wit en bruin
Evt. barbecue op gas, met rooster, bakplaat
Borden, bestek en servetten
Prijs per persoon € 11,95
+ € 15,00 schoonmaakkosten voor de barbecue
In overleg kan alles weer vuil opgehaald worden, kosten daarvoor € 1.00 p.p
Let op: 5 dagen van tevoren bestellen
Slagerij Huisman is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en rokerij. U kunt bij slagerij Huisman terecht voor topkwaliteit rundvlees, ambachtelijke bereide vleeswaren en rollades. Ook voor een feestelijke maaltijd, gourmet- en fondueschotels ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons heerlijke vlees en onze worstsoorten te proeven.
Onze barbecue producten zorgen voor een smaakvolle barbecue.
Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Op bestelling is er veel mogelijk. Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
Bestel nu je barbecue online! »
Bekijk ook onze barbecueschotels »
Rundvleesspecialiteiten
per 100 gram | |
Rib eye | € 3,29 |
Entrecote | € 3,14 |
Entrecote de Paris | € 2,85 |
T-bonesteak | € 2,59 |
Pepersteak | € 2,42 |
Cote de boeuf | € 2,18 |
per stuk | |
Biefspies | € 2,90 |
PIcanha spies | € 2,70 |
per kilo | |
Picanha (Zuid-Amerikaanse staartstuk) | € 24,80 |
Hamburgers (puur rundvlees)
per 100 gram | |
BBC papika rolletje | € 1,98 |
per stuk | |
Hamburgers | € 1,20 |
Biefburger | € 1,20 |
New Yorker | € 1,60 |
Kwartponder | € 1,70 |
Stoere mannenburger | € 1,70 |
Pikante damesburger | € 1,70 |
Thaise curryburger | € 1,70 |
Varkensvlees op de grill
per 100 gram | |
Gemarineerde karbonade | € 1,54 |
Gemarineerd speklapje | € 1,38 |
Gemarineerd filetlapje | € 1,93 |
Karboletje | € 1,55 |
Gemarineerde satéblokjes | € 1,65 |
per stuk | |
Varkenshaas spies | € 2,50 |
Katenhaas spies | € 2,50 |
Varkenshaas saté | € 2,50 |
Shaslick | € 2,15 |
Juniorspies | € 1,65 |
Pork spinner | € 1,70 |
Vinken spies | € 2,49 |
per portie | |
Saté (3 stokjes) | € 1,70 |
per kilo | |
Gemarineerde spare ribs | € 10,90 |
Voorgebraden spare ribs | € 16,00 |
Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten: |
Barbecue Party All-in
€ 18,95 per persoon
(v.a. 10 pers. thuisbezorgd)
- U heeft vrije keuze uit ons totale assortiment
(4 stuks per persoon) - Inclusief 3 soorten salades
- 4 soorten sauzen
- Kruidenboter en stokbrood
- Nagerechten
- Barbecue, gas, borden en bestek
Barbecue Pakket ”Populair”
€ 6,95 per persoon 4 stuks per persoon, keuze uit:
|
Kinderbarbecue pakket
€ 4,50 per persoon Met verrassing!
3 stuks per kind, keuze uit:
- Saté
- Kinderspies
- Kipdrumstick
- Hamburger
- Barbecueworst
Voor de vegetariër
€6,95 per persoon
4 stuks per persoon
Extra
|
Standaard assortiment
€ 8,50 per persoon
4 stuks per persoon Keuze uit:
- 2 stuks varkenshaassaté
- Kleine pepersteak
- Biefstukspies
- Runderschnitzel met kruiden en olie
- Merquez worstje
- Filetlapje met kruidenbotermarinade
- Varkenstournedosspies
- Kipsaté
- Shaslick
- Italiaanse spies (met pancetta en italiaanse kruiden)
- Hamburger
- Hamburger voorgegaard
- Houthakkersteak
- Barbecueworst
- Filetlapje met tuinkruiden en olie
- Rib of haaskarbonade dun afgesneden
- Hawaï spies
- Kip drumstick
- Spare ribs
- Croqante (dun gesneden speklapjes, kruidenolie en gekibbelde uitjes)
- Wave (kipfilet met tuinkruiden en olie aan spies)
- Vleesfakkels
- Gemarineerde speklappen
Bovenstaand assortiment is altijd voorradig
Vakmanschap
Slager is een vak. Een vak dat we als Keurslager goed verstaan. Dit vakmanschap uit zich in ons assortiment ambachtelijke producten. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat lekker eten is. Wij zorgen voor het beste stukje vlees.
https://www.facebook.com/KeurslagerijJanvanLeeuwen/videos/334160340595407/
Steven van Diermen is de oprichter van Meat Fish. Met ruim vijftien jaar ervaring in de vlees- en visbranche, in 2013 begonnen als horecagroothandel.
Met de Meat Fish Webshop wil hij ook de particulier tegemoet komen!
‘Tussen de zee, het land en uw bord zitten vaak veel onnodige tussenstations. Hierdoor betaalt de particulier doorgaans te veel geld voor kwaliteitsproducten. Meat Fish maakt het mogelijk om voor een eerlijke prijs topkwaliteit in huis te halen, mede omdat wij onze producten rechtstreeks inkopen.
Naar draagkracht houden we het transport in eigen beheer. Hiermee kunnen we ook de kwaliteit en versheid van de producten optimaal garanderen.’
Steven richt zich voornamelijk op de in- en verkoop, het persoonlijk contact en advies. Ook zorgt Steven er persoonlijk voor dat uw bestelling met zorg wordt behandeld en gecontroleerd, voordat deze bij u wordt bezorgd.
‘Ik geniet van alle werkzaamheden die ik doe. Een tevreden klant is voor mij de grootste winst.’
Kwaliteit staat voorop in het concept van Meat Fish. Wij zijn toegewijd in het tevreden houden van onze klanten. Over het algemeen werken wij alleen met dagverse producten. Geen voorraden, volle vitrines en distributiecentra. Dus geen onnodige kosten en gegarandeerd vers!
Wij waarderen het vlees en de vis zoals ze oorspronkelijk zijn bedoeld, puur natuur! Wij streven er dan ook naar om alleen producten te verkopen zonder geur, kleur- en/of smaakstoffen. Ook het injecteren met water en/of eiwitten zullen wij vermijden in het aanbod van onze producten.
Wij werken doorgaans niet met tussenhandelaren, fabrieken die producten lang opslaan, inkoopcombinaties en externe transporteurs. Al deze schakels zorgen ervoor dat er teveel tijd (vermindering versheid/kwaliteit) en geld tussen zit.
‘Mijn droom is om heel Nederland te voorzien van onze vlees- en visproducten!’
Met vriendelijke groet,
Steven van Diermen
Wij presenteren; het MeatFish kids-testteam
Even voorstellen… ★ Achter de schermen zijn we druk bezig met het samenstellen van de lekkerste gourmetpakketten. Maar wat vinden kids nou echt lekker? Dat kun je het beste vragen aan… kids zelf! Hier ons hardwerkende testteam! #MeatFish #kidsteam #testteam #kidsgourmet #pretmetjegourmetpakket
Geplaatst door MeatFish op Vrijdag 4 november 2016
Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
Wij staan voor Vlees & Meer. De kwaliteit van het vlees staat bij ons voorop. Ons vlees is eerlijk en direct, puur vlees.
Wij vinden het belangrijk dat u als consument kwalitatief goed én verantwoord vlees krijgt. Juist om die redenen leveren wij vlees vanuit de regio.
Door de lijnen kort te houden en het vlees kleinschalig te verwerken leveren wij het vlees wat u verwacht van een ambachtelijke slager. Naast ons assortiment in de winkel kunt u uw vlees ook online bestellen.
U kunt op de bestellijst aangeven welke producten u graag wilt bestellen. De volgende dag ligt uw bestelling al klaar in de winkel!
Onze beste droge worst van Noord-Nederland is natuurlijk ook in de bestellijst opgenomen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze vleespakketten.
Claus komt uit een echte slagersfamilie. Zijn opa was slachter. Hij heeft vier ooms die slager waren of een eigen slagerij hebben gehad. En daarnaast had zijn vader ook een slagerij. Dus het is hem eigenlijk met de paplepel ingegoten. Hij heeft de mooie momenten van het vak gezien maar ook de moeilijke.
Zo kregen zijn ouders het steeds moeilijker toen de mensen voor gemak kozen en niet meer naar de slagerij kwamen. Maar al hun vlees ook bij de supermarkt haalden. Mensen kozen voor gemak.
Alleen met kerst kwamen ze wel altijd terug. Dus ze wisten dat het niet aan de kwaliteit lag. Maar dat mensen niet meer bereid waren om te rijden.
Paul heeft ook zijn hele leven in het vlees gezeten. Vanaf het moment dat hij van school af kwam ging hij bij een vleesgroothandel werken. Van koerier, tot orderpicker en uiteindelijk tot bedrijfsleider. Hij regelde de hele inkoop en verkoop. Maar toch miste hij iets. Hij wilde iets meer en voor zichzelf.
Ze waren al jaren hele goede vrienden en Claus kocht ook vlees bij Paul in. En omdat ze zo goed klikten en hetzelfde over service en kwaliteit dachten opperden ze het idee om misschien samen eens iets op te zetten.
En dat idee kwam eigenlijk vrij snel.
Het idee voor BBQuality ontstond toen ze werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of ze hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen. En blijkbaar had de hele wedstrijd BBQ wereld daar behoefte aan. En die zaten door heel Nederland verspreidt. Dus dat werd alleen maar rendabel als dat vlees met de post verzonden kon worden. Daar was op dat moment nog maar net een begin mee gemaakt. Maar het gaf natuurlijk eindeloze mogelijkheden. Als ineens heel Nederland een potentiële klant kan zijn.
Nadat ze hun ideeën uitgewisseld hadden kwamen ze snel tot de conclusie dat ze alles al in huis hadden, namelijk de juiste inkoopkanalen, de juiste werkruimte, de ervaring van het bezorgen van vlees via de post en het allerbelangrijkste: de passie voor goed vlees.
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf toen vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop en het toevoegen van overheerlijke recepten. https://www..com/bbqualitymeat/
Benieuwd geworden naar ons BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel ons product overzicht hier.
We zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest of ons Youtube kanaal,instagram
U kunt al onze aanbiedingen vinden op onze facebookpagina
Een Islamitische slagerij met oog voor kwaliteit en dagelijks
verse producten
Wij zijn de islamitische slagerij uit Almere met een zeer uitgebreid vlees assortiment. Met dagelijks verse leveringen van vlees zorgen wij dat u als klant de beste prijs/kwaliteit ontvangt.
Onze slagerij is inmiddels uitgebouwd met een breed assortiment waarin diverse exotische keukens centraal staan en daarnaast bieden wij ook o.a. vers brood, groentes, drankjes, diepvriesproducten, fruit en specerijen aan.
Wilt u het vlees ontveld hebben of in stukken gehakt? Geen zorgen, dat is onderdeel van onze service en doen wij graag voor u.
Onze BBQ Pakketten
BBQ BUDGET
- Kipsate stokje
- Kip drumstick
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
BASIC BBQ
- Kalkoensate stokje
- Kipsate stokje
- Runderlapje
- Barbecueworstje
- Hamburger rund
Prijs op aanvraag.
EXCELLENT BBQ
Goed, voldoende en gevarieerd! Laat je verrassen. Wij stellen voor u een barbecue pakket samen van 500 gram vlees per persoon
Prijs op aanvraag.
LUXE BBQ
- Diamantsate stokje
- Kipsate stokje
- Biefstukje
- Kipdijfiletje
- Rib-eye
Prijs op aanvraag.
AHMED PAPA BBQ
- Kalfs rib-eye
- Biefstuk spies
- Ahmed Papa spies (vis)
- Ossenhaasspies
- Runderkarbonade
Prijs op aanvraag.
OVER ONS
Ahmed Papa
Ahmed Papa is een begrip in Almere Poort en als enige slager in de wijk kan je hier dagelijks vleeswaren vinden.
Onze slagerij heeft zijn deuren geopend op 1 april 2015 in de Homerusmarkt en heeft sindsdien een vaste klantenkring opgebouwd.
Wij verkopen in onze zaak ook diverse kruiden/specerijen en kunnen op verzoek uw vlees (gratis) in stukken snijden/hakken.
Kwaliteit van onze producten en hygiëne vinden wij enorm belangrijk. Daarom werken wij ook met vaste vleesleveranciers die dagelijks en vers aanleveren.
Hierdoor zijn wij in staat om het beste vlees aan consumenten te verkopen, i.p.v. voorverpakt vlees zoals in alle supermarkten te verkrijgen is.
Mijn naam is Richard Boelhouder. Sinds 1 juli 2016 ben ik de trotse eigenaar van Slagerij Boelhouder aan de Boomgaardweg te Odijk. Een bedrijf waar vakmanschap, Meesterschap betekend. Met passie zorgen wij dat u elke dag kunt genieten van het beste kwaliteit vlees, vleeswaren, maaltijden en delicatessen.
“Pure kwaliteit” is een van onze uitgangspunten, dit betekend ‘geen rare toevoegingen waar niemand de herkomst nog van weet maar liever echte, ambachtelijk geproduceerde producten.’ Denk hierbij ook aan duurzame producten waar dierenwelzijn bij voorop staat. We proberen zo veel mogelijk regionaal in te kopen. Veel lekkers is immers prima uit onze directe omgeving te halen!
Graag heet ik u van harte welkom om onze prachtzaak te bezoeken en te delen in onze kennis. Geniet van de vele mooie producten die Slagerij Boelhouder door de prachtige omgeving rijk is!
Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.