Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
Kwaliteit en ambacht
In onze winkel staan wij dag in, dag uit voor u klaar als exclusief Gildeslager. Wij zijn u graag van dienst met goede, altijd verse producten en nuttige adviezen en tips. Bovendien verrassen wij u graag met de bijzondere specialiteiten uit onze ambachtelijke worstmakerij. Met de grootste aandacht en zorg wordt voor u een smakelijk stukje vlees afgesneden. Alle vleeswaren worden bereid in onze grote worstmakerij, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Wij wensen u een smakelijk bezoek, en mocht u trek krijgen van al dat lekkers, kom dan gerust naar onze winkel!
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land
Smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. Lees meer »
Kies bewuster, kies varkensvlees van het Wroetvarken
Wroetvarkens leven in een wroetstal. Daar hebben zij veel ruimte om te wroeten in het zaagsel. Zo leven zij zoals een varken hoort te leven. Wroetvarkens zijn actief en hebben een hoge weerstand. De varkenshouder streeft ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van granen geteeld in de regio. Lees meer »
Twentse blauwe, echt andere kip.
Smaakvol, gezond en traceerbaar!
De kippen leven van ei tot kip op één boerderij, waardoor de kwaliteit gegarendeerd kan worden. Zo is de kip altijd antibioticavrij en is de vitaliteit van de kip bekend.
Rundvlees
Mals en luxe rundvlees van het Twentse land; smaak en kwaliteit, puur vlees!
Ons gehele assortiment rundvlees is afkomstig van het Blonde d’Aquitaine ras van VIT Twente. De koeien en kalveren grazen het grootste deel van het jaar in de wei. Steeds vaker lopen ze in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Om het welzijn van de dieren te vergroten krijgen de koeien en kalveren veel rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema. De voeding bestaat uit onder andere hooi, maismeel en tarwe.
Specialiteiten
- Een ware topper is onze uitmuntende biefstuk!
- Riblappen
- Biefstukspies gemaakt van biefstuk, rucola, zongedroogde tomaatjes en rauwe ham
- Runderpampa van mals rundvlees met ontbijtspek, prei en mosterddressing
- Cote de boeuff: stoer vlees voor de grote mensen
Voor de Barbecue-liefhebbers hebben wij mooie pakketten samengesteld
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.
Over ons.
Houtskool
Wij zijn de specialist van houtskool afkomstig uit Zuid-Amerika. Onder de labels Black ranch en Pitmaster voorzien wij onze klanten van een lump-charcoal geschikt voor alle type grills. Door de grove sorteringen en harde structuren zijn onze producten geschikt voor lange sessies van grillplezier en zorgen voor aangename smaak- en rookaroma’s.
Rookhout
Talrijk gewaardeerde klanten uit de vlees- en viswarenindustrie evenals delicatessenrokerijen kiezen al jaren voor Goldspan Smoke. Het rookhout wordt geproduceerd van hoogwaardig rondhout van beuken en wordt versnipperd, gedroogd, ontstoft en gesteriliseerd.
Grills
Everdure is ontwikkeld in samenwerking met de topchef Heston Blumenthal. Deze topchef van het 3-sterrenrestaurant The fat duck in het Verenigd Koninkrijk werd in 2005 verkozen tot het beste restaurant ter wereld. Als persoonlijkheid geniet hij veel aanzien
binnen de wereld van gastronomie, wereldwijd.
Barbecues
Dancook is ontstaan uit deze Deense traditie van koken buitenshuis. We doen ons best om eenvoudige, kwalitatief hoogwaardige producten te ontwerpen die de best mogelijke bakresultaten verzekeren.
Vlees van vandaag
Service
Service en persoonlijk bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Er kan altijd nog ’s morgens worden gebeld om iets toe te voegen, dat is bij ons geen enkel probleem. Wij beleveren 4 dagen per week uw bedrijf. Ook kunnen we werk voor u uit handen nemen. Onze beenhouders kunnen uw producten bijvoorbeeld fileren. Wij rekenen hiervoor NIETS extra als u vaste klant van ons bent.
Ons aanbod komt uit de streek en gaat met de 4 seizoenen mee. Wij vinden het belangrijk de 4 seizoenen te respecteren voor dier en milieu.
Wij maken bijna alles zelf op ambachtelijke wijze en verwerken zo heel het dier.
Keurmerk
Wij staan onder toezicht van FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid). Wij krijgen om de 3 weken een dierenarts op bezoek van het FAVV die ons bedrijf volledig controleert op ons HACCP controlesysteem. Zij controleren of alles wordt nageleefd. Ook onze laboratoriumtests worden gecheckt. Wij voldoen aan alle criteria wat resulteert in een EG erkend bedrijf. Ons EG nr: BE 101387. We zijn trots op deze erkenning en staan garant voor alle leveringen die u van ons krijgt. Krijgt de chefkok of zaakvoerder een bezoek van FAVV, dan zit het altijd goed als u kan aantonen dat u vlees koopt bij onze firma. Wij hanteren een volledig traceability-systeem. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt.
Klantenbestand
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit restaurants, steakhouses, cateraars, bistro’s, eetcafés, slagerijen, poeliers en grootverbruikers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaart.
Big Green Egg dealer
Vlees van Vandaag is trots om te kunnen melden dat wij met ingang van april 2015 officieel Big Green Egg dealer zijn.
U zult verstelt staan van de veelzijdigheid van deze keramische steenoven.
Alles op het gebied van outdoor cooking is bij ons te verkrijgen.
Tevens geven we regelmatig demonstraties met onze topkok René Trompetter. Informeer naar de mogelijkheden.Inspiratie nodig? klik dan hier
Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.