Slagerij Huisman is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en rokerij. U kunt bij slagerij Huisman terecht voor topkwaliteit rundvlees, ambachtelijke bereide vleeswaren en rollades. Ook voor een feestelijke maaltijd, gourmet- en fondueschotels ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs om ons heerlijke vlees en onze worstsoorten te proeven.
Onze barbecue producten zorgen voor een smaakvolle barbecue.
Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Op bestelling is er veel mogelijk. Bestel tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
Bestel nu je barbecue online! »
Bekijk ook onze barbecueschotels »
Rundvleesspecialiteiten
per 100 gram | |
Rib eye | € 3,29 |
Entrecote | € 3,14 |
Entrecote de Paris | € 2,85 |
T-bonesteak | € 2,59 |
Pepersteak | € 2,42 |
Cote de boeuf | € 2,18 |
per stuk | |
Biefspies | € 2,90 |
PIcanha spies | € 2,70 |
per kilo | |
Picanha (Zuid-Amerikaanse staartstuk) | € 24,80 |
Hamburgers (puur rundvlees)
per 100 gram | |
BBC papika rolletje | € 1,98 |
per stuk | |
Hamburgers | € 1,20 |
Biefburger | € 1,20 |
New Yorker | € 1,60 |
Kwartponder | € 1,70 |
Stoere mannenburger | € 1,70 |
Pikante damesburger | € 1,70 |
Thaise curryburger | € 1,70 |
Varkensvlees op de grill
per 100 gram | |
Gemarineerde karbonade | € 1,54 |
Gemarineerd speklapje | € 1,38 |
Gemarineerd filetlapje | € 1,93 |
Karboletje | € 1,55 |
Gemarineerde satéblokjes | € 1,65 |
per stuk | |
Varkenshaas spies | € 2,50 |
Katenhaas spies | € 2,50 |
Varkenshaas saté | € 2,50 |
Shaslick | € 2,15 |
Juniorspies | € 1,65 |
Pork spinner | € 1,70 |
Vinken spies | € 2,49 |
per portie | |
Saté (3 stokjes) | € 1,70 |
per kilo | |
Gemarineerde spare ribs | € 10,90 |
Voorgebraden spare ribs | € 16,00 |
Slagerij Oostwal is al vanaf 1986 een begrip in Amsterdam en omstreken
Alle producten worden met liefde, passie en toewijding geproduceerd in eigen keuken. in onze worstmakerij produceren wij diverse soorten overheerlijke worstsoorten (gekookte worst, Leverworst, Osseworst en uiteraard onze bekende grillworst.
Wij hebben onze eigen koeien.
Die heerlijk ontspannen staan in de wei van Monnickendam.
Ons varkensvlees is uiteraard van het Keurmerk KDV.
Uiteraard heeft alles ons vlees voor dat het bij ons terecht komt een goed leven gehad.
Peter is het vak ingerold via een baantje in de Supermarkt 4=6 waar Hans Beverdam de scepter zwaaide. Jaren bij Nico Ran gewerkt in de slagerij in de Kogerstraat waar hij veel heeft geleerd. Ook nog even in de Supermarkt Super de Boer aan de gang geweest. Daarna bij Aad van Heerwaarden op de slachtplaats in Den Burg en Oudeschild. Toen was Siep de Boer aan de beurt in de Cocksdorp. Tot bijna eind 2005 nog enkele jaren bij Aad en toen voor zich zelf op de Stoompoort. En met succes. Dit jaar gaat er veel veranderen. Er wordt een nieuw gebouw neergezet op een ander bedrijventerrein in Oudeschild. Daar gaan wij hopelijk nog jaren met veel plezier aan de slag.
Slagerij Snel staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Ons assortiment is huisgemaakt. Kwaliteit van het beste vlees, met pure ingrediënten en bereid met passie voor lekker. Vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten en specialiteiten. Voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!
BARBECUE VOOR FIJNPROEVERS
Barbecueën is lekker. Puur genieten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Daarom hebben wij altijd de lekkerste barbecueproducten in ons assortiment. Van de lekkerste burgers, spiezen en shaslicks, tot de ambachtelijke vleesspecialiteiten zoals bijvoorbeeld een ribeye, een cote de boeuf of een malse varkensprocureur. Wij stellen graag het BBQ-pakket voor u samen zoals u dat wilt.
ZO COMPLEET ALS U HET WENST
Wij kunnen de barbecue compleet voor u verzorgen. Exact zoals u het wenst. Ideaal voor een groepsbarbecue, dus inclusief de barbecue, bestek, tenten enz. Wij adviseren u graag.
Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten: |
Barbecue Party All-in
€ 18,95 per persoon
(v.a. 10 pers. thuisbezorgd)
- U heeft vrije keuze uit ons totale assortiment
(4 stuks per persoon) - Inclusief 3 soorten salades
- 4 soorten sauzen
- Kruidenboter en stokbrood
- Nagerechten
- Barbecue, gas, borden en bestek
Barbecue Pakket ”Populair”
€ 6,95 per persoon 4 stuks per persoon, keuze uit:
|
Kinderbarbecue pakket
€ 4,50 per persoon Met verrassing!
3 stuks per kind, keuze uit:
- Saté
- Kinderspies
- Kipdrumstick
- Hamburger
- Barbecueworst
Voor de vegetariër
€6,95 per persoon
4 stuks per persoon
Extra
|
Standaard assortiment
€ 8,50 per persoon
4 stuks per persoon Keuze uit:
- 2 stuks varkenshaassaté
- Kleine pepersteak
- Biefstukspies
- Runderschnitzel met kruiden en olie
- Merquez worstje
- Filetlapje met kruidenbotermarinade
- Varkenstournedosspies
- Kipsaté
- Shaslick
- Italiaanse spies (met pancetta en italiaanse kruiden)
- Hamburger
- Hamburger voorgegaard
- Houthakkersteak
- Barbecueworst
- Filetlapje met tuinkruiden en olie
- Rib of haaskarbonade dun afgesneden
- Hawaï spies
- Kip drumstick
- Spare ribs
- Croqante (dun gesneden speklapjes, kruidenolie en gekibbelde uitjes)
- Wave (kipfilet met tuinkruiden en olie aan spies)
- Vleesfakkels
- Gemarineerde speklappen
Bovenstaand assortiment is altijd voorradig
Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
Slagerij Hartekamp is sinds 1992 gevestigd in Leiden. In december 2011 zijn wij verhuisd van Wagnerplein 15 naar onze volledig nieuwe en gemoderniseerde winkel aan de Kennedylaan 9c.
Onze passie is vlees en daarom werken wij alleen met verantwoord vers vlees.
Ambacht
Als een van de weinige slagers hebben wij een eigen worstmakerij, waar wij diverse worstsoorten maken. Onze gekookte en rauwe metworst wordt op traditionele wijze gerookt in een houtgestookte rookkast. In de gekoelde ruimte achter onze winkel bereiden wij op ambachtelijke wijze onze kant en klaar maaltijden en soepen. Om alle smaken volledig tot zijn recht te laten komen, gebruiken wij alleen verse producten.
In onze winkel vind je een breed assortiment aan vers vlees, vleeswaren, kant en klaar maaltijden, soepen, olijfolie, kruiden en wijnen. Wekelijks bieden wij een selectie uit ons assortiment aan.
Bbq-partij / buffet
Wij staan bekend om het verzorgen van complete bbq-partijen en warme/koude buffetten. Ken je het probleem, dat je een bbq-partij organiseert, maar dat je zelf geen tijd hebt om met je vrienden bij te praten, omdat je achter de bbq-staat? Huur een ervaren kok in en geniet zelf met volle teugen van je feest!
Horeca
Dagelijks leveren wij, per gekoeld transport, vers vlees en vleeswaren aan diverse horeca in de regio.
Vlees van vandaag
Service
Service en persoonlijk bediening staan bij ons hoog in het vaandel. Er kan altijd nog ’s morgens worden gebeld om iets toe te voegen, dat is bij ons geen enkel probleem. Wij beleveren 4 dagen per week uw bedrijf. Ook kunnen we werk voor u uit handen nemen. Onze beenhouders kunnen uw producten bijvoorbeeld fileren. Wij rekenen hiervoor NIETS extra als u vaste klant van ons bent.
Ons aanbod komt uit de streek en gaat met de 4 seizoenen mee. Wij vinden het belangrijk de 4 seizoenen te respecteren voor dier en milieu.
Wij maken bijna alles zelf op ambachtelijke wijze en verwerken zo heel het dier.
Keurmerk
Wij staan onder toezicht van FAVV (Federaal Agentschap Voedsel Veiligheid). Wij krijgen om de 3 weken een dierenarts op bezoek van het FAVV die ons bedrijf volledig controleert op ons HACCP controlesysteem. Zij controleren of alles wordt nageleefd. Ook onze laboratoriumtests worden gecheckt. Wij voldoen aan alle criteria wat resulteert in een EG erkend bedrijf. Ons EG nr: BE 101387. We zijn trots op deze erkenning en staan garant voor alle leveringen die u van ons krijgt. Krijgt de chefkok of zaakvoerder een bezoek van FAVV, dan zit het altijd goed als u kan aantonen dat u vlees koopt bij onze firma. Wij hanteren een volledig traceability-systeem. Wij weten precies waar ons vlees vandaan komt.
Klantenbestand
Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit restaurants, steakhouses, cateraars, bistro’s, eetcafés, slagerijen, poeliers en grootverbruikers. Door ons brede assortiment kunnen wij goed inspelen op de steeds wisselende menukaart.
Big Green Egg dealer
Vlees van Vandaag is trots om te kunnen melden dat wij met ingang van april 2015 officieel Big Green Egg dealer zijn.
U zult verstelt staan van de veelzijdigheid van deze keramische steenoven.
Alles op het gebied van outdoor cooking is bij ons te verkrijgen.
Tevens geven we regelmatig demonstraties met onze topkok René Trompetter. Informeer naar de mogelijkheden.Inspiratie nodig? klik dan hier
Gezond en diervriendelijk
Scharrelslagerij ’t Oude Ambacht is gevestigd in de gezellige Reinkenstraat. Deze gezellige winkelstraat is gelegen in de historische wijk Duinoord. Wij hebben zeer ruime winkeltijden, waardoor u volop gelegenheid heeft op uw gemak bij ons uw boodschappen te doen.
Wij leveren vlees dat veel smaakvoller is, waarvan de structuur steviger is en op een diervriendelijke manier tot stand komt. Klanten kunnen alles vragen over de herkomst van het vlees. Klanten worden door ons goed geïnformeerd. Informatie is belangrijk. Zeker nu, nu mensen zich steeds meer bewust zijn van dierenwelzijn.
Klik hier voor een virtuele rondleiding door onze winkel
Historie
De geschiedenis van onze winkel start wanneer mr Westphal Sr in 1947 in de Reinkenstraat in een voormalige bloemenwinkel een slagerij begint. In 1958 komt er een grote verbouwing, een nieuwe toonbank, nieuwe wandtegels en vloertegels en de koelcel wordt verplaatst.
Op 12 jarige leeftijd komt Daan Wesphal Jr bij zijn vader werken, en daar leert hij het slagersvak. In die tijd werden veel vleeswaren zelf gemaakt, en zo wordt nog steeds o.a de gekookte worst en rookworstje gemaakt. In 1965 neemt Daan Westphal Jr de winkel van zijn vader over. In 1988 wordt de winkel weer verbouwd, maar de oude sfeer van de winkel blijft behouden. En het concept van de winkel verandert en kiest men voor vlees afkomstig van de scharrelboerderij. Na nog jaren met liefde in de winkel te hebben gewerkt, nemen wij John en Ineke Warrington in 1997 de slagerij van Daan Westphal Jr over.
Met dezelfde liefde voor het slagersvak gaan wij door. Nog steeds wordt in onze winkel bijna alles zelf gemaakt, daarom hebben wij onze winkel het Oude Ambacht hebben genoemd. Boerenham, schouderham, bacon, ontbijtspek, rookvlees, pekelvlees, gekookte worst, grillworst, boterhamworst, rookworst, gebraden gehakt, rosbief, fricandeau, kalfsrollade en ga zo maar door. Ook al onze soepen komen uit eigen keuken.
Na 11 jaar hebben we de winkel weer verbouwd. Alles is er uit en alles is nieuw. De winkel heeft na de verbouwing haar nostalgische karakter behouden. We hebben twee toonbanken in de winkel waarvan de ene is gevuld met vlees uiteraard alles van de scharrelboerderij en in de andere toonbank staan salade’s, tappa’s, maaltijden en lekkere hapjes.
Tussen de toonbanken is een broodjesuitgifte waar we een groot assortiment broodjes verkopen. Diverse verse sapjes en smoothies zijn er ook verkrijgbaar. Ook kunnen er warme soepjes worden meegenomen. In de winkel staat een groot kookeiland zodat iedereen kan zien wat we doen en wat we maken. Achterin de winkel is een worstmakerij en als je het leuk vindt, kan je mee kijken.
Claus komt uit een echte slagersfamilie. Zijn opa was slachter. Hij heeft vier ooms die slager waren of een eigen slagerij hebben gehad. En daarnaast had zijn vader ook een slagerij. Dus het is hem eigenlijk met de paplepel ingegoten. Hij heeft de mooie momenten van het vak gezien maar ook de moeilijke.
Zo kregen zijn ouders het steeds moeilijker toen de mensen voor gemak kozen en niet meer naar de slagerij kwamen. Maar al hun vlees ook bij de supermarkt haalden. Mensen kozen voor gemak.
Alleen met kerst kwamen ze wel altijd terug. Dus ze wisten dat het niet aan de kwaliteit lag. Maar dat mensen niet meer bereid waren om te rijden.
Paul heeft ook zijn hele leven in het vlees gezeten. Vanaf het moment dat hij van school af kwam ging hij bij een vleesgroothandel werken. Van koerier, tot orderpicker en uiteindelijk tot bedrijfsleider. Hij regelde de hele inkoop en verkoop. Maar toch miste hij iets. Hij wilde iets meer en voor zichzelf.
Ze waren al jaren hele goede vrienden en Claus kocht ook vlees bij Paul in. En omdat ze zo goed klikten en hetzelfde over service en kwaliteit dachten opperden ze het idee om misschien samen eens iets op te zetten.
En dat idee kwam eigenlijk vrij snel.
Het idee voor BBQuality ontstond toen ze werden benaderd door een klant van Claus met de vraag of ze hun BBQ-team wilden helpen. Ze waren net opnieuw gestart en vonden het moeilijk om aan kwalitatief hoogwaardig en toch betaalbaar vlees te komen. En blijkbaar had de hele wedstrijd BBQ wereld daar behoefte aan. En die zaten door heel Nederland verspreidt. Dus dat werd alleen maar rendabel als dat vlees met de post verzonden kon worden. Daar was op dat moment nog maar net een begin mee gemaakt. Maar het gaf natuurlijk eindeloze mogelijkheden. Als ineens heel Nederland een potentiële klant kan zijn.
Nadat ze hun ideeën uitgewisseld hadden kwamen ze snel tot de conclusie dat ze alles al in huis hadden, namelijk de juiste inkoopkanalen, de juiste werkruimte, de ervaring van het bezorgen van vlees via de post en het allerbelangrijkste: de passie voor goed vlees.
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan. Van een idee naar een volwaardige webshop binnen een paar maanden en vanaf toen vol enthousiasme aan de slag met het vullen en uitbreiden van het vleesassortiment in de shop en het toevoegen van overheerlijke recepten. https://www..com/bbqualitymeat/
Benieuwd geworden naar ons BBQuality vlees assortiment? Bekijk dan snel ons product overzicht hier.
We zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter, Pinterest of ons Youtube kanaal,instagram
Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.