Slagerij van Asch is een ambachtelijke slagerij met een breed assortiment, van vers vlees tot complete maaltijden. Bereidt u graag zelf uw maaltijd, dan is er een ruime keuze uit vers vlees. Wij hebben een gesorteerd assortiment aan luxe rundvlees, daarnaast ook veel keuze uit lams- en kalfsvlees. Het vlees wordt in eigen worstmakerij verwerkt tot de mooiste producten! Zo kunt u iedere dag genieten van ons heerlijke specialiteiten uit eigen worstmakerij!
Duurzaam varkensvlees
Overigens komt al ons varkensvlees uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). De keten bestaat uit een vast samenwerkingsverband tussen 100% Nederlandse varkenshouderijen, slachterijen en slagerijen, die met elkaar garant staan voor topkwaliteit en gegarandeerd veilig vlees. Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu. Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan op aan dat het dier een fijn leven had. Dit proeft u ook, want stressvrije varkens smaken aanmerkelijk beter.
Rundvlees
Ons rundvlees is een klasse apart. In eigen mesterij hebben wij uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn wij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Daar wij de herkomst en historie van onze dieren kennen is ons rundvlees op en top betrouwbaar. Wij bewerken het malse vlees tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.
- Rundergehakt
- Runderbiefstuk
- Rundervinken
- Rundertartaar
- Runderbraadworst
- Rib-eye
- Entrecôte
Wij hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn.
Voor reserveringen en/of informatie van buffetten adviseren wij u om contact met ons op te nemen.
BIZIM SLAGERIJ
Bizim Slagerij uit Eindhoven levert het beste halalvlees voor uw barbecueparty. Onze slagerij vind u in Eindhoven aan de Pieter Lastmanstraat 2. Wij verzorgen de lekkerst barbecuepaketten voor particulieren en bedrijven.
Wat is halal?
Binnen de islam gelden verschillende voorschriften voor het slachten van dieren voor consumptie. Alleen als aan deze voorwaarden wordt voldaan is het vlees rein (halal) voor consumptie. De belangrijkste voorwaarden zijn:
- de slachter dient een moslim te zijn die bekwaam is in het slachten van dieren;
- de slachtplaats moet rein en zo veel mogelijk bacterievrij zijn;
- de slachter dient zorg te dragen voor het comfort van het dier; het slachtmes mag bijvoorbeeld niet zichtbaar zijn voor het dier of in de nabijheid van het dier geslepen worden; het slachten mag niet door andere dieren gezien worden;
- het dier wordt met de voorkant in de richting van de qibla (Mekka) geplaatst;
- voordat een dier geslacht wordt, spreekt de slachter de woorden Bismillah, Allahoe Akbar (in naam van God, God is de grootste) uit, waarmee hij zijn dankbaarheid en respect uit voor God die, volgens de islam, in de voedselvoorziening van de mensheid voorziet;
- met een scherp mes worden in één beweging de halsslagader en de luchtpijp doorgesneden. Het dier mag niet langer lijden dan noodzakelijk is.
Wij staan voor Vlees & Meer. De kwaliteit van het vlees staat bij ons voorop. Ons vlees is eerlijk en direct, puur vlees.
Wij vinden het belangrijk dat u als consument kwalitatief goed én verantwoord vlees krijgt. Juist om die redenen leveren wij vlees vanuit de regio.
Door de lijnen kort te houden en het vlees kleinschalig te verwerken leveren wij het vlees wat u verwacht van een ambachtelijke slager. Naast ons assortiment in de winkel kunt u uw vlees ook online bestellen.
U kunt op de bestellijst aangeven welke producten u graag wilt bestellen. De volgende dag ligt uw bestelling al klaar in de winkel!
Onze beste droge worst van Noord-Nederland is natuurlijk ook in de bestellijst opgenomen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze vleespakketten.
Welkom bij Poelier & Grill ASIVA
Wij zijn sinds oktober 2018 gevestigd in Bolnes, Ridderkerk.
Opzoek naar een goede poelier? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Poelier & Grill Asiva, Wij verkopen zowel gegrilde als verse kipproducten. Ook kunt u bij ons vers belegde broodjes vinden.
Cateringservice!
Bruiloft of verjaardagsfeestje? Op bestelling zijn bereid om Surinaams/Hindoestaanse gerechten voor u klaar te maken.
Al bijna 20 jaar is Slagerij Paul van Gool een begrip in Oosterhout.Een ambachtelijk bedrijf waar u uitsluitend 1e kwaliteit vlees koopt.
Selectief vlees uit de regio.
U kunt bij Slagerij Paul van Gool onder andere terecht voor vlees- vleeswaren, maar ook voor luxe schotels voor de barbecue, voor gourmet en fondue.
Persoonlijke aandacht en uitgebreid advies zijn belangrijk.
Ambacht, dat proef je
Bij het verwerken van de grote stukken vlees in panklare producten, kijken we goed naar de kwaliteit en structuur van het vlees. Concessies doen we niet. In dit stadium is de kwaliteit van het vlees zoals het op uw bord komt het belangrijkst.
Onze werkwijze garandeert de ambachtelijke kwaliteit van ons vlees – en dat proef je. Nog maar een klein deel van de Nederlandse slagers gaat op deze manier te werk. Wij kiezen met passie voor het uitoefenen van ons ambacht.
Natuurlijk voldoen we aan de kwaliteitseisen van HACCP en de EEG-normen. Alleen zo weet u zeker dat er een gezond stukje vlees van Slagerij Paul Van Gool op tafel komt.
Slagerij Van Gool, waar ambacht ook nog echt ambacht is!
Ons Assortiment
Salades
In onze winkel vindt u heerlijke salades. Deze salades zijn bereid met heerlijk verse ingrediënten.Zo is in ons assortiment o.a. verkrijgbaar Kip saté, Kip gyros, Kip kerrie, Kip honig, Ham-prei, Zomersalade, Beenham, Smoske, Hamtaartje, Vispotje, Krab, Zalm, Tonijn, Garnalen, Kerstcocktail, Filet Americain NaturelFilet Americain Martino, Filet du Chef, Sandwichcrème, Sellery, Sellery-pepperdew, Champignon a la Grecque en Franse salade.
Sausjes
In aanvulling op uw gerecht biedt Slagerij van Gool een aantal lekkere sausjes.Zoals Cumberlandsaus, Stroganoffsaus, Champignonroomsaus, Carpacciosaus, Satésaus, Huzarensalade, Kruidenboter en Kruidencrème.
Paté
Cranberrym, Roompaté, Boerenpaté, Zongedroogde tomaat, Kerstpaté, Wild-paté.
Kaas
Jong, Jong belegen, Belegen, Extra belegen, Oud snijbaar, Leidenaar (plak-kaas), Komijnenkaas, Rook-kaas en Brie van de mat.
Slagerij Smit; net even anders!
Slagerij Smit staat voor een goed stuk vlees van topkwaliteit, uit eigen regio. Wij selecteren zelf het vee en verwerken het tot de bekende heerlijke producten. Zo weten we wat wij in huis halen en kunnen een constante kwaliteit bieden.
In onze slagerij vindt u onze echte grillspecialiteiten, zoals spareribs, kippenbouten, drumsticks, Zeeuws spek en gehaktballen. Uit eigen worstmakerij komen veel van onze vleeswaren en worsten. Dit ziet u niet alleen, dit proeft u zeker! Niet te vergeten, onze maaltijden en broodjes. Altijd vers en smaakvol.
Barbecue
Heerlijk barbecueën met familie, buren en/ of vrienden. Samen vlees bereiden op de barbecue geeft altijd een gezellige sfeer. Natuurlijk kunnen hierbij onze specialiteiten niet ontbreken. Wij hebben al een aantal pakketten voor u samengesteld. Heeft u speciale wensen, geef het aan ons door, dan bespreken we met u de mogelijkheden.
Barbecuepakket
‘Zonder zorgen budget’
- 20 hamburgers
- 20 barbecueworsten
- 25 saté
- 20 golfspiezen
- 20 fakkels
- 20 westernsteaks
- Satésaus
- Knoflooksaus
- Rundvleessalade
- Stokbrood en kruidenboter
- Barbecue en gas
- Inclusief schoonmaken barbecue
Prijs per 25 personen: € 265,00
Barbecuepakket
‘Zonder zorgen de luxe’
- 25 kipsaté
- 15 shaslick
- 15 kip Hawaïspiezen
- 15 hamburgers
- 15 westernsteaks
- 15 biefstukspiezen
- 15 varkenshaasmedaillons
- 15 mixed grills
- Satésaus
- Knoflooksaus
- Barbecuesaus
- Rundvleessalade op schaal
- Stokbrood en kruidenboter
- Barbecue en gas
- Inclusief schoonmaken barbecue
Prijs per 25 personen: € 330,00
Pakket Populair
- Hamburger
- Karbonade
- Worstje of drumstick
- Saté
- Shaslick of Hawaïspies
Prijs per persoon: € 5,95
Pakket de Luxe
- Mixed grillspies
- varkenshaas saté
- Biefstukspies
- Steak/ filetlapje
- Luxe hamburger
Prijs per persoon: € 7,95
Pakket Kinder
- Hamburger
- Saté
- Kinderspies of globespies
Prijs per persoon: € 3,25
Pakket Budget
- Hamburger
- Worstje of drumstick
- Shaslick/ Hawaïspies/ globespies
- Saté
Prijs per persoon: € 4,50
-
Slagerij Smit
- Leeuwarden, 8916 HT Bilgaardpassage 81. 058-2664759
- Berlikum, 9041 BB Buorren 28. 0518-461403
- Leeuwarden, 8925 CJ Lieuwenburg 77. 058-2671020
- : slagerijsmit@live.nl
Peter is het vak ingerold via een baantje in de Supermarkt 4=6 waar Hans Beverdam de scepter zwaaide. Jaren bij Nico Ran gewerkt in de slagerij in de Kogerstraat waar hij veel heeft geleerd. Ook nog even in de Supermarkt Super de Boer aan de gang geweest. Daarna bij Aad van Heerwaarden op de slachtplaats in Den Burg en Oudeschild. Toen was Siep de Boer aan de beurt in de Cocksdorp. Tot bijna eind 2005 nog enkele jaren bij Aad en toen voor zich zelf op de Stoompoort. En met succes. Dit jaar gaat er veel veranderen. Er wordt een nieuw gebouw neergezet op een ander bedrijventerrein in Oudeschild. Daar gaan wij hopelijk nog jaren met veel plezier aan de slag.
Slagerij Hartekamp is sinds 1992 gevestigd in Leiden. In december 2011 zijn wij verhuisd van Wagnerplein 15 naar onze volledig nieuwe en gemoderniseerde winkel aan de Kennedylaan 9c.
Onze passie is vlees en daarom werken wij alleen met verantwoord vers vlees.
Ambacht
Als een van de weinige slagers hebben wij een eigen worstmakerij, waar wij diverse worstsoorten maken. Onze gekookte en rauwe metworst wordt op traditionele wijze gerookt in een houtgestookte rookkast. In de gekoelde ruimte achter onze winkel bereiden wij op ambachtelijke wijze onze kant en klaar maaltijden en soepen. Om alle smaken volledig tot zijn recht te laten komen, gebruiken wij alleen verse producten.
In onze winkel vind je een breed assortiment aan vers vlees, vleeswaren, kant en klaar maaltijden, soepen, olijfolie, kruiden en wijnen. Wekelijks bieden wij een selectie uit ons assortiment aan.
Bbq-partij / buffet
Wij staan bekend om het verzorgen van complete bbq-partijen en warme/koude buffetten. Ken je het probleem, dat je een bbq-partij organiseert, maar dat je zelf geen tijd hebt om met je vrienden bij te praten, omdat je achter de bbq-staat? Huur een ervaren kok in en geniet zelf met volle teugen van je feest!
Horeca
Dagelijks leveren wij, per gekoeld transport, vers vlees en vleeswaren aan diverse horeca in de regio.
Simon Dros nam op 1 januari 2017 Slagerij Dros over van zijn vader. Hij is de vijfde in de lijn en het bedrijf bestaat al 125 jaar. Simon gooit het roer om, vertelt hij, in de richting van waar hij in gelooft: terug naar het ambacht. Hij werkte de afgelopen jaren bij verschillende slagerijen en bij slachthuizen om ervaring op te doen. Hij was betrokken bij de Youth Food Movement en schoof een jaar lang bij mensen aan tafel voor Simons Social Experiment. “Ik ben honderdduizend keer op mijn bek gegaan. Nu weet ik hoe het niet moet en wat voor baas of foodhipster ik niet wil zijn. En ik weet ook wat ik wel wil: kennis opdoen en kennis overdragen.”
Er is geen betere lever te krijgen in Nederland dan bij ons. Een klant vroeg me: ‘Kun je nog lever maken zoals je opa dat vroeger maakte?’ Ik dook in de archieven – er is een gedeelte bewaard gebleven van de lectuur die mijn opa gebruikte – en maakte er werk van. Ook het rookvlees heb ik aangepast. Het is nu minder zout en hoger op smaak. Ik heb ook geëxperimenteerd met pekelvlees. Dat pakte zó goed uit. Dat is hoe ik het wil, terug naar de basis en zoveel mogelijk productie uit eigen keuken”, vertelt Simon. Het eerste dat hij deed, was personeel aannemen. Toen hij begon, stond hij met één parttimer in de zaak, zijn vader Jaap sprong bij. Maar Simon wilde de focus op de keuken, met personeel dat verstand had van eten en van de bereiding ervan. Inmiddels werken er twee fulltimers en twee parttimers in de slagerij: “Omdat smaak belangrijk is: het moet puur en eerlijk zijn, je moet de smaak en de textuur van echt goed vlees proeven. Je moest eens weten hoeveel onderzoek er wordt verricht naar precies de juiste, verslavende toevoegingen in de recepturen van kant-en-klaarmaaltijden, kruiden en pakjes. Daarom ben ik tot zeven uur ‘s avonds open, zodat mensen niet veroordeeld zijn tot de supermarkt als ze terugkomen van hun werk.”
Ook voor spinnenkoppen en Jodenhaas
Het bekendste product van Slagerij Dros is de worst. Dat is al 125 jaar zo en dat blijft zo. Maar bij Simon kun je ook terecht voor vlees dat niet meer vanzelfsprekend te koop is in slagerijen. Simon werkte in een slachthuis en weet dus precies welk vlees waar vandaan komt en wat je er mee kunt: “Er is een heleboel kennis verdwenen”, vertelt hij. “Veel slagers zijn lapjessnijders geworden. Ze kopen het vlees kant en klaar verpakt in en weten niet meer van welk deel van het dier het afkomstig is. Onbekende stukken worden daardoor tot gehakt gemalen. Spinnenkop bijvoorbeeld. Dat is een lapje van het heupbeen van een rund. Of Jodenhaas. De Joden mochten niet van de achterkant van een rund eten en aten daarom schouderbiefstuk. Heerlijk zacht. Of de bavette en de longhaas, biefstuk met een grovere draad, maar mals en smaakvol. Ook bij degenen die het vlees bereiden, is kennis verloren gegaan. Goede recepten die van oma op moeder op dochter overgingen, zijn verdwenen.” Simon wil die kennis terugbrengen. Hij wil ouderwetse kwaliteit leveren zonder nostalgisch te zijn: “Door hedendaagse technieken te gebruiken – of juist niet – kun je heel mooie producten maken. Door vragen te stellen, kunnen klanten er optimaal van genieten. Er zijn maar weinig geneugten die elke dag terugkerend zijn. Eten is daar één van. Schaam je dan ook nergens voor, maar vraag, zou ik mijn klanten willen zeggen. En durf daarnaast ook kritiek te uiten: zonder kritiek kan geen mens of vakman groeien.”
De traiteurskant op
Het was Simons bedoeling om in het vroege voorjaar te verbouwen. Nadat er een beer op zijn weg verscheen, is dat plan vertraagd, dat wordt nu het najaar. “Het is plan B. Maar dat stelt me wel in staat om flink te groeien. We gaan de traiteurskant op met mooie, verse maaltijden. Eerlijk eten zonder toevoegingen.” Het was hard werken, de afgelopen anderhalf jaar. Door personeelstekorten moest iedereen een stap harder lopen dan dat de bedoeling was: “Ik ben heel trots op het personeel, op wat we met z‘n allen hebben neergezet. Nu wordt het iets relaxter, iedereen kan zich meer focussen op zijn eigen specialiteiten. Ik ook. Ik werk nu nog zo’n 80 uur per week in de zaak. Sommige mensen zeggen dat dat ondernemen is, maar daar geloof ik niet in. Ondernemen is een visie hebben, doelen stellen en ergens naar toe werken, het personeel laten groeien en ze in staat stellen het beste uit zichzelf te halen. Én kwaliteit leveren. Slagerij Dros heeft altijd een leidende positie op het eiland gehad. Die zijn we in de loop der jaren enigszins verloren. De taak is nu aan mij om die positie terug te winnen.”
Slagerij Dros is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 19.00 uur, op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Slagerij Dros | Parkstraat 42, Den Burg | T: (0222) 315707 | E: info@dros.keurslager.nl
Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.