DELEN

Extra lang met je vrienden chillen in de tuin, een lekker drankje in je hand en chille jamz erbij… Het is weer tijd voor een overheerlijke, zomerse barbecue! Of je nu liever een lekkere, gevulde portobello gaart op de grill of een masterpiece aan steak klaarmaakt. Met de juiste BBQ app word jij de grill master en maak je van iedere barbecue een culinair feestje. Samen met Tele2 maakten wij een vlammende lijst. Go check it out!

BBQ app: SteakMate

Een barbecue? Dat vraagt om een goede steak! Met de app SteakMate maak jij dé perfecte biefstuk klaar. Raw, medium of well done: alles kan. Deze BBQ app vertelt je precies hoe lang je je gerecht moet garen. Geef aan hoe groot en dik je bieflap is en in hoeverre je hem wil grillen. En wil je na het barbecuefeestje die verrukkelijke restjes nog opbakken in een pan? Kies voor een andere gaar methode en maak elk moment van de dag een fantastische steak. SteakMate is gratis te downloaden voor Android en iOS.

BBQ app: Het Fotokookboek

De een is vegetariër, de ander eet geen zuivel en je bestie is weer een extreme meatlover. Help! Wat moet je toch allemaal maken? Zet je stress opzij en check Het Fotokookboek. In deze app vind je ruim 60 verschillende recepten inclusief haarscherpe foto’s. Zo weet je precies welke stappen je moet doorlopen en of je eindresultaat wel klopt. Er is zelfs een aparte sectie voor barbecuegerechten! Van Italiaans tot Aziatisch: Het Fotokookboek is jouw ultieme kookmaatje. Het Fotokookboek is gratis te downloaden voor iOS.

BBQ app: GrillTime

Deze is voor de échte grill master. Geef jij die spatels nooit uit handen? En ben je het liefst de chef van de avond? Met GrillTime maak jij van ieder stuk vlees een master piece. Deze BBQ app is helaas niet gratis, maar wel een must voor je culinaire festijn. Kies de vleessoort die je gaat grillen, bepaal de dikte en stel de level van gaarheid in. GrillTime vertelt je precies hoe lang je moet bakken én wanneer je je hamburger moet flippen. Dus, zit lekker achterover, neem nog een drankje en geniet van een stressvrije barbecue. GrillTime is voor €2,29 te downloaden voor iOS.

BBQ app: Vivino

Een heerlijk sappie bij het eten? Vivino is jouw wijn guru. Van vis tot lam of een vegetarische hap: geef in de app aan welk gerecht je gaat eten en Vivino selecteert een aantal lekkere wijnen voor je. Meer zin in rood dan wit? No problemo! Via de filters geef jij aan welke wijn je het liefst drinkt. En heb je al een fles in huis, maar weet je niet of hij wel bij dat satéspiesje past? Eventjes een foto maken… et voilà! Je weet precies hoe hoog de wijn scoort én bij welk gerecht hij het lekkerst te drinken is. Ideaal!

Vivino is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Bron artikel: Het blogteam van Tele2 Sim Only.